Lounastelua Onkiniemessä (jaa reffeillä ihan muiden muijien kaa!)

 

Meidän toimisto on väliaikaissijoitettu putkirempan tieltä Tampereen Onkiniemeen. Ärsyttävää siellä on (rakennustyömaan ja sydänkohtauksia aiheuttavan räjäyttelyn lisäksi) se, että lähettyvillä ei ole  yhtään kauppaa. Koska olen laiska ja huono muistamaan eväitä on monen päivän pelastus ollutkin Bistro Pannu & Huone Haarlankadulla. (Annukka täälä moro! Mä häiritten täälä kursivoidulla tekstillä tätä Annan kirjotusta ku oon niin neljänseinän sisällä kotona hirveessä flunssassa enkä pääse ite käymään missään. Muahhahhaaa!)

Kävin tänään taas lounastamassa siellä kamuni Helenan kanssa. Helena asuu Jyväskylässä eikä me olla hetkeen nähty toisiamme. On kyllä jännää miten joitain ihmisiä ei näe pitkiin aikoihin, mutta silti niiden kanssa on niin kotoinen olo ja jutut jatkuu pienen päivityksen jälkeen aivan kun ennenkin. (…ai muijalla on muitaki kavereita.)

 

pasta.jpg

 

Helena otti lounaaksi punajuuri- vuohenjuusto- ravioleja ja minä puolestani uuniperunan lohitäytteellä. (Toi uuniperuna on myös mun lemppari! Moro kui hyvää se o! Monesti ku oon menny sinne niin karvaaksi pettymykseksi ne on tyyliin ollu jo loppu joskus 12, kantsii siis olla ajoissa asialla. Niistä taitaa muutki tykkäillä.) 

 

uuniperuna.jpg

 

Ruoka oli jälleen kerran hyvää kuten myös palvelu. Sisustukseltaan paikka on myös todella kaunis. Niin kuin nimikin sanoo on bistro rakennettu tehtaan vanhaan pannuhuoneeseen. Kaikki ravintolan huonekalut on myynnissä. Ei sillä, että minulla olisi ikinä niihin varaa. (Hirvee nälkä tuli ny! Ja mitä mullo täälä? No vaan tätä liian tujuks keitettyy inkivääriteetä!)

 

ph.jpg

 

Kävin tänään muuten hakemassa uuden kameran! Että teijän ei enää tarvitsen katella näitä mun kännykkäkamerakuvia. Olettaen, että opin uutta kameraa joskus käyttämään. Sain myyjältä tiskillä mukaan mainoksen kamerankäytön alkeiskurssille. Ilmeisesti olin aika selvä tapaus.

Annukka se vaan meni ja sai sitten flunssan! Parempi olis parantua, koska meillä olis tulossa vähän enskanpoikasta ja keikkaa loppuviikosta mistä saatte sitten täälläkin kuulla lisää. (Joo sormet ja kaikki paikat ristissä täälä parantumisen pualesta! Mutta mitä päälle?)

 

Norovirusta peläten, (…multa saat vaan ihan normiflunssan ku nähään ja halaan sut liiskaks)

-Anna (ja Annukka hihi)

Nyt Annukka nukkumaan!

 

Kommentit (7)
 1. Intiaani-Joonas
  4.9.2014, 03:47

  Ei tuu kyä juuri koskaan tua päin liikuttua, varsinka tyäpäivän aikana, voi morjens miten kivan näkönen! Mää kans vähä luulen että se taitaa olla vaan lounasaikaan aukiki, että ei täältä toiselta pualelta niivvaa sinne lähretäkkään.

  1. Bistro menee jo 17.30 kiinni, mutta on ilmeisesti lauantaisinkin auki. Ja saman omistajan kahvila La Famille sijaitseen ihan keskustassa Aleksis Kiven Kadulla. Se on kanssa ihana paikka!

   1. Intiaani-Joonas
    5.9.2014, 10:11

    On se juu.

 2. Ooh noi raviolit näyttää taivaallisilta. Meidän pitää Samuelin kans mennä testaan pikimiten. Annukalle paranemisia! 🙂

  1. Ehdottomasti aijon itsekin niitä ensi kerralla ottaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *