Meikattavana Emanin mineraalimeikeillä

Mansen Muijat

Moro!

 

Kävästiin viime viikolla Päästä varpaisiin-blogin Lilan meikattavana. Päästiin testaamaan Emani -nimistä mineraalimeikkisarjaa ja Lila neuvoi meille samalla millainen meikki sopii meidän silmien muotoon. 

 

Emanin ihanat meikit on tehty luonnon mineraaleista ja niiden valmistukseen on käytetty vain muutamaa ainesosaa. Tuotteet sopii erinomaisesti herkälle ja epäpuhtaalle iholle ja niissä on luonnollinen aurinkosuoja (SPF 17) mikä on erittäin hyvä kesää ajatellen. Meikkien valmistuksessa ei ole käytetty esimerkiksi kovia kemikaaleja, tuoksuja tai säilöntäaineita.

 

 

 

Oltiin yllättyneitä miten hyvin peittäviä, mutta samalla kevyen tuntusia meikit oli iholla. Luomiväreissäkin oli tosi paljon pigmenttejä ja jauhemaisia värejä pystyi käyttämään helposti esimerkiksi värittömän huulikiillon sävyttämiseen. Ja värivaihtoehtoja oli paljon! Kyniä ei sarjasta löydy sillä niitä ei pystytä täysin vegaanisesti tekemään.

 


 

Annan silmät on syvemmällä, joten Lila laittoi tummaa luomiväriä vain silmän ulkonurkkaan ja vaaleaa taas sisänurkkaan. Näin saatiin silmät avaramman näköisiksi.

 

 

Annukan silmät on hieman viirumaiset ja kauempana toisistaa jolloin on hyvä korostaa silmän pyöreyttä varjostamalla ja laittamalla tummaa väriä myös luomivakoon kohti sisänurkkaa.

 

 

Ja tässä lopputulos!

 

 

Voitte käydä lukemassa meikin tekemisestä Lilan blogista tästä.

 

Tampereelta Emanin meikkejä saa ainankin Glohairistä, Bläkistä ja Parturi-Kampaamo Rastasta.

 

Nägyy!

-Muijat

Postaus tehty yhteistyössä Emanin kanssa.

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Wau! Oottepas upeen näköisiä :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Voi kiitos paljon! <3

Kommentoi