Meikattavana Emanin mineraalimeikeillä

Moro!

 

Kävästiin viime viikolla Päästä varpaisiin-blogin Lilan meikattavana. Päästiin testaamaan Emani -nimistä mineraalimeikkisarjaa ja Lila neuvoi meille samalla millainen meikki sopii meidän silmien muotoon. 

l8.jpg

 

Emanin ihanat meikit on tehty luonnon mineraaleista ja niiden valmistukseen on käytetty vain muutamaa ainesosaa. Tuotteet sopii erinomaisesti herkälle ja epäpuhtaalle iholle ja niissä on luonnollinen aurinkosuoja (SPF 17) mikä on erittäin hyvä kesää ajatellen. Meikkien valmistuksessa ei ole käytetty esimerkiksi kovia kemikaaleja, tuoksuja tai säilöntäaineita.

 

l6.jpg

 

 

Oltiin yllättyneitä miten hyvin peittäviä, mutta samalla kevyen tuntusia meikit oli iholla. Luomiväreissäkin oli tosi paljon pigmenttejä ja jauhemaisia värejä pystyi käyttämään helposti esimerkiksi värittömän huulikiillon sävyttämiseen. Ja värivaihtoehtoja oli paljon! Kyniä ei sarjasta löydy sillä niitä ei pystytä täysin vegaanisesti tekemään.

 

l7.jpg

l1.jpg

 

Annan silmät on syvemmällä, joten Lila laittoi tummaa luomiväriä vain silmän ulkonurkkaan ja vaaleaa taas sisänurkkaan. Näin saatiin silmät avaramman näköisiksi.

 

l2.jpg

l3.jpg

 

Annukan silmät on hieman viirumaiset ja kauempana toisistaa jolloin on hyvä korostaa silmän pyöreyttä varjostamalla ja laittamalla tummaa väriä myös luomivakoon kohti sisänurkkaa.

 

l10.jpg

l5.jpg

P5209609.JPG

 

Ja tässä lopputulos!

 

P5209678.JPG

 

Voitte käydä lukemassa meikin tekemisestä Lilan blogista tästä.

 

Tampereelta Emanin meikkejä saa ainankin Glohairistä, Bläkistä ja Parturi-Kampaamo Rastasta.

 

Nägyy!

-Muijat

Postaus tehty yhteistyössä Emanin kanssa.

 

Kommentit (2)
  1. Wau! Oottepas upeen näköisiä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *