Muijat goes Festival // Blockfest 2016

Moro!

Näin viikonlopun lähestyessä voitaiskin jo vähitellen palata edellisen viikonlopun tunnelmiin. Muijat oli Blockfesteilla ja huhhuh kun meillä olikin kivaa!

 

IMG_7199.JPG

Blockfest on ollu aina hauska festari, mutta tänä vuonna se oli jälleen vielä entistäkin paremmin järjestetty. Ehkä ihan pieni miinus siitä, että telttalavan luona toisena päivänä tiskit ei enää antanu juomapantteja, jolloin tuli jonottaa panttipisteeseen, jossa olikin sitten todella hurjat jonot ja vain yksi ihminen vaihtamassa pantteja joko vesipulloon, shottiin tai rahaan. Vartin jonotus ei oo muuten ihan hirveetä, mutta jumalauta kun olis kaikkee kivaa kato koko ajan jossain muualla kun siinä jonossa kun niin siistit kekkerit! Jotenkin kaikki vaan toimi aivan hullun hyvin, ruoka oli hyvää, ihmiset ihania ja sateiset sääennusteetkin muuttui juuri sopivasti lämpimiksi ja aurinkoisiksi keleiksi ja mites ne esiintyjätkin!

IMG_7227.JPG

IMG_7252.JPG

Oli mukavasti kaikenmoista sapuskaa tarjolla tänä vuonna.

IMG_7254.JPG

Reino Nordin oli huikee! Koko teltallinen ihmisiä, ehkä lähinnä nuoria naisia (ymmärrämme kyllä), bailasi aivan täysiä ja huusi ja kiljui. Kyllä siinä itse Reinokin välillä joutui ottamaan askeleen taakse ja vaan ihmeissään kuuntelemaan kun jengi laulaa. Uudet biisit toimii vaan niin hyvin! Hyvä Reino!

IMG_7263.JPG

IMG_7267.JPG

IMG_7270.JPG

Me saatiin tänä vuonna syödä exclusive-alueen antimia, jotka olikin sitten aika nextillä levelillä!

b3.jpgIMG_7276.JPG

IMG_7288.JPG

img_7203.jpg

Ihana Satu <3

b5.jpgb6.jpgJa Papruhan toimi taas. Millonkohan näihin biiseihin kyllästyy? No ei vielä!

IMG_7294.JPG

Porukkaa kun pipoo! …mistä toi sanonta muuten edes tulee? Jollain niin paljon pipoja? En näe yhteyttä.

b4.jpgb1.jpg

NAS… Siis NÄÄS!!!

b7.jpg

Anna vietti lauantain Kalevala Koru -tyttönä ja jako muun muassa parit tälläset ihanat Kosmos-korut parille onnekkaalle taikasanaa vastaan.

b2.jpg

 

Kaiken kaikkiaan aivan super festarit oli jälleen. Pelkkää rakkautta. Ei voi olla kun ylpee, että täällä meidän rakkaassa Mansessa järkätään Pohjoismaiden suurinta hip hop -festaria ja vielä niin huippujen tyyppien voimin! Jännittää jo nyt mitä ensi vuonna on luvassa kun festari täyttää pyöreet 10 vee.

Muijat <3 Blockfest

 

 

 

—————–

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (2)
  1. Nuorgamin Emmi
    26.8.2016, 08:05

    Siis mulla meni toi panttihomma jotenkin ihan ohi, en yhtään tajunnut mitä olisi pitänyt viedä ja minne. Enkä tajunnut että exclusivessa olis ollut ruokaakin! Haha, ens vuonna paremmalla onnella. 😀

  2. Nuorgamin Emmi
    26.8.2016, 08:04

    Siis mulla meni toi panttihomma jotenkin ihan ohi, en yhtään tajunnut mitä olisi pitänyt viedä ja minne. Enkä tajunnut että exclusivessa olis ollut ruokaakin! Haha, ens vuonna paremmalla onnella. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *