Muijat Goes Festival // Provinssi

Moro!

En saanu juhannushulinoista tarpeekseni, joten päätin lähtee vielä neljäpäiväiseen Provinssiin Seinäjoelle viime viikonloppuna. No olin mä oikeesti oottanu sitä aika kauan. Se on aina sellanen vuoden kohokohta satoi tai paistoi, oli hyvät esiintyjät tai ei.

Täksi Provinssiksi luvattiin sadetta taivaan täydeltä koko neljäksi päiväksi ihan perinteitä kunnioittaen. Onneksi satoi kuitenkin vaan keskiviikkona ja torstai, perjantai sekä lauantai saatiin juhlia kohtuu aurinkoisessa kelissä. Porukkaa oli paljon ja koko festarin aikana provinssi keräs 79.000 kävijää, joka on toiseksi suurin kävijämäärä koko Provinssin pitkän historian aikana.

Artistikattaushan oli tänä vuonna ihan mieletön ja esiintyjiä neljän päivän aikana lähemmäs 130! Käytiin kattomassa tosi paljon keikkoja. Calvin Harrisin keikkaa odotettiin paljon, mutta kyllä Die Antwoord tais viedä kuitenkin potin kotiin tällä kertaa. Se oli vaan niin omituinen ja hyvä, että pakko syttyy.

FullSizeRender.jpg

IMG_0899.JPG

IMG_0942.JPG

IMG_1023.JPG

IMG_1118.JPG

IMG_1128.JPG

IMG_1161.JPG

IMG_1250.JPG

IMG_1559.JPG

IMG_1644.JPG

Sunnuntai ja maanantai meni vielä univelkoja ja kaiken maailman olotiloja parannellessa, mutta eilen arkea otettiin niskaperseotteella kiinni aamu- ja iltatreenien merkeissä. Kyllä sitä vaan jaksaa taas.

Seuraavat festarit mulla oiskin sitten Tammerfestit ja Blockfestit. Ellen nyt unohda jotain.

Ihanaa keskiviikkoa!

– Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *