Muijat selvitti Mysteerin!

Mansen Muijat

Moro!

Käytiin testaamassa pienen lisävahvistuksen voimin Mysteeri Tampere, ja tarkemmin sanottuna mysteerihuoneista Siirin huone. Siitähän nyt ei ihan älyttömästi voi muuta kertoa kun sen, että läpi päästiin! Jee!

Mysteerihuoneita on Tampereella kaksi eli Siirin huone ja Jaskan pubi. Homman nimi on se, että porukka lukitaan tunniksi huoneeseen, jossa täytyy selvittää jokin mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Huoneesta löytyy vihjeitä ja arvoituksia, joiden avulla jo hieman avatussa tarinassa pääsee eteenpäin ja lopulta myös toivottavasti ulos huoneesta koko mysteerin selviämisen myötä.

Huoneita voi pelata ja ratkoa joukkueina, joiden koko saa olla kahdesta viiteen henkilöä. Jaskan pubi -huoneessa on sellainen erikoisuus, että niitä paikan päällä on kaksi täysin identtistä. Voi koota halutessaan siis vaikka virkistyspäivän merkeissä kaksi joukkuetta ja mitellä yhtä aikaa kumpiko joukkueista selvittää mysteerin ensimmäisenä ja pääsee huoneesta ulos.

Meidän aika oli 53 minuuttia ja yksi sekunti eli ois siis ehtiny vaikka nopeet kaffet viä juamaan siinä.

 

 

Tää on kuulkaas aika koukuttavaa hommaa! Tuntui, että tunti vaan hujahti kun adrenaliinia virtas veressä aika annos. Ja ne onnistumisen tunteet kun lukot aukesivat tai keksii ratkaisun johonkin pulmaan. Aiettä!

Mahtavaa tekemistä kavereiden kanssa tai vaikka työporukalla!

 

Nägyy kaupungilla!

 

-Muijat

Kommentit

Anttoni / WayOut Tampere (Ei varmistettu) http://wayout.fi

Hei,

Mukava kuulla hyviä kokemuksia huonepakopeleistä =) Kannattaa myös ihmeessä tulla kokeilemaan meidän huonepakopelejä WayOut Tampereella! (http://www.wayout.fi/escaperoom-tampere/)

Kommentoi