Muijat selvitti Mysteerin!

Moro!

Käytiin testaamassa pienen lisävahvistuksen voimin Mysteeri Tampere, ja tarkemmin sanottuna mysteerihuoneista Siirin huone. Siitähän nyt ei ihan älyttömästi voi muuta kertoa kun sen, että läpi päästiin! Jee!

Mysteerihuoneita on Tampereella kaksi eli Siirin huone ja Jaskan pubi. Homman nimi on se, että porukka lukitaan tunniksi huoneeseen, jossa täytyy selvittää jokin mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Huoneesta löytyy vihjeitä ja arvoituksia, joiden avulla jo hieman avatussa tarinassa pääsee eteenpäin ja lopulta myös toivottavasti ulos huoneesta koko mysteerin selviämisen myötä.

Enlight1-9.jpgEnlight1-7.jpg

Enlight1-5.jpg

Huoneita voi pelata ja ratkoa joukkueina, joiden koko saa olla kahdesta viiteen henkilöä. Jaskan pubi -huoneessa on sellainen erikoisuus, että niitä paikan päällä on kaksi täysin identtistä. Voi koota halutessaan siis vaikka virkistyspäivän merkeissä kaksi joukkuetta ja mitellä yhtä aikaa kumpiko joukkueista selvittää mysteerin ensimmäisenä ja pääsee huoneesta ulos.

Enlight1-6.jpgEnlight1-3.jpgEnlight1-10.jpg

Enlight1-8.jpgEnlight1-2.jpg

Meidän aika oli 53 minuuttia ja yksi sekunti eli ois siis ehtiny vaikka nopeet kaffet viä juamaan siinä.

Enlight1-4.jpg

 

 

Tää on kuulkaas aika koukuttavaa hommaa! Tuntui, että tunti vaan hujahti kun adrenaliinia virtas veressä aika annos. Ja ne onnistumisen tunteet kun lukot aukesivat tai keksii ratkaisun johonkin pulmaan. Aiettä!

Mahtavaa tekemistä kavereiden kanssa tai vaikka työporukalla!

 

Nägyy kaupungilla!

 

-Muijat

Kommentit (1)
  1. Anttoni / WayOut Tampere
    27.4.2017, 18:27

    Hei,

    Mukava kuulla hyviä kokemuksia huonepakopeleistä =) Kannattaa myös ihmeessä tulla kokeilemaan meidän huonepakopelejä WayOut Tampereella! (http://www.wayout.fi/escaperoom-tampere/)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *