Muijat Sorin Sirkuksen joulushowssa!

”Sykkivää suoraviivaisuutta ja mainioita muotoja

Sähäkkää säpinää ja lentäviä lootia

Taitoa, taikuutta, temmellystä ja temppuja

Musiikkia, meninkiä ja lahjakkaita nuoria

Akrobatiaa, jonglöörausta, tasapainoilua ja tanssia

Sitä ja siksi, tässä on Poksi!”

 

Muijat suuntas lauantaina Nekalaan katsastamaan Sorin Sirkuksen joulushown nimeltä Poksi. Tämä on jo Sorin 25. Joulushow ja uusia esiintyjiä on shown paristakymmenestä tänä vuonna jopa 9.

Annahan on ollut mukana hääräämässä parin viime joulushown tuotannoissa ja esityksestä on tullu kyllä juttu joka täytyy kokea joka vuosi.

Ei tuu muuten jouluu!

 

s3.jpg

s12.jpg

s8.jpg

s4.jpg

s9.jpg

s13.jpg

s10.jpg

 

Esitystä katsoessa on hetkiä kun naurattaa, jänskättää ja vetää suonta omasta jalasta kun kuvittelee itsensä pyörittelemässä liinaa jalallaan. Yleisön paras reaktio oli ehdottomasti pelästynyt henkäys tolppa- numeron lopussa. Tais muijatkin samassa kohtaa vähän hypähtää tuolissaan.

Shown esiintyjät on 14-21- vuotiaita ja ne saa kyllä miettimään mitä sitä itse oli tuohon ikään mennessä saanut aikaan. Niin taitavia ja omistautuneita tyyppejä on kyllä jokainen! 

 

s1.jpg

Tää oli Annukalle eka kerta sirkuksessa. Parhaat ja näyttävimmät esitykset oli Annukan mielestä oikeestaan kaikki ilmassa tehtävät jutut. Hauskin oli ylivoimasesti sellanen tikapuumies. Oli muuten huippua, kun muijien takana istui sellanen joku 4-5v pikkutyttö, jolla oli aiva huikeet reaktiot aina kaikkeen. Tolle samalle tikapuunumerolle sekin nauroi ihan hillittömästi. Sit oli hyvä, kun lavalle tuli mies tulikeppien kanssa: ”Huihui! …tulella ei saisi kyllä leikkiä.” Tyttö on hyvin oppinu!

s11.jpg

s7.jpg

 

Esityksessä oli visuaalisesti kauniita hetkiä, joista iso kiitos kuuluu Eero Auvisen ja Ville Finnilän valosuunnittelulle, sekä Kitte Klemettilän pukusuunnittelulle. Tirehtööri Taina Kopra on pitäny kyllä taas huolen siitä, että myös ilmaisu on tekniikan rinnalla esiintyjillä kunnossa.

Vuonna 1985 perustettu Sorin Sirkus julhlii ens vuonna kolmekymppisiään. Voi vaan kuvitella kuinka hieno ja massiivinen show on sillon tulossa! 

Ainakin tällä hetkellä lippupiste näyttää joka esityksen kohdalla punaista, mutta tilannetta kannattaa tarkkaille. Tapahtuman Facebook- sivuille voi tulla ilmoitusta jos lippuja vielä johonkin esitykseen ilmaantuu. Peruutuspaikkoja voi kysellä tuntia ennen esitystä Sorin Sirkukselta!

 

HUH HUH,

Muijat kuittaa!

Kommentit (2)
  1. Voi hemmetti niitä mansen muijia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *