Muijat Tampereen Teatterissa (lippuarvonnan kera!)

No moro!

Muijat kävi viime perjantaina katsastamassa Tampereen Teatterissa musikaalin Sugar – Piukat paikat ja ennen esitystä maistelemassa Keittiömestarin buffetin. Makijaa on teillekin tarjolla, koska tän postauksen lopusta löytyy pientä arvontaa, jossa joku teistä voi voittaa liput itselleen ja kaverilleen Sugar-musikaaliin. 

tt5.jpg

tt13.jpgtt7.jpg

tt1.jpg

Hämäläinen leipäsalaatti leipäjuustolla oli yksi Annan herkuista.

tt4.jpg

Ylikypsää häränrintaa ja toi punasipulimarmeladi, joka sopi tän lihan kans ku nappi ottaan.

tt2.jpg

Oli siis aivan sairaan hyvää toi lohikakku! Annukkaan uppos kunnon siivut kauppahallin leivän kera.

tt3.jpg

Tällä kerralla buffa oli hyvä ja aika perus varma noin niinkun teemaltaan. Kuultiin kuitenkin keittiömestarilta, että se vaihtuu aina vähän näytelmien mukaan. Se oli hauska yksityiskohta, että buffetiin lisätään aina jotain sellasia ruokalajeja, joista näytelmissä puhutaan. Tällä kerralla ei kuitenkaan ollut menossa mitään sellasta, missä ois ollu näkyvästi mitään ruokia esillä.

tt6.jpg

Suklaamousse oli herkku jälkkäri tietenkin. Oikeestaan aina kaikki suklaasta tehty on kyllä hyvää.

Sitten ite musikaaliin.

Sugarhan pohjautuu vuonna 1959 tehtyyn elokuvaan Some Like it Hot, jonka pääroolin veti itse Marilyn Monroe. Musikaalissa kaksi työtä vailla olevaa muusikkoa (aina niiiin hauskat Risto Korhonen ja Lari Halme) joutuvat silminnäkijöiksi chicagolaisten ganstereiden kohtalokkaalle välienselvittelylle ja pestautuvat naisista koostuvaan orkesteriin päästäkseen näitä steppaavia ganstereita ja heidän pomoaan (taitava Teemu Korjuslommi) pakoon. Että hameet pojille päälle vaan! Orkesterin laulusolistina toimii hemaiseva Sugar (todella taitava laulaja Helena Rängman). Musikaalin on Tampereen Teatteriin ohjannut Georg Malvius, joka oli myös saman talon Les Misérables –musikaalin ohjaajana. Joka oli muuten sekin aivan mieletön musikaali.

Sugar6.jpg

Kuva: Harri Hinkka, Tampereen Teatteri

Sugar7.jpg

Kuva: Harri Hinkka, Tampereen Teatteri

Sugar12.jpg

Kuva: Harri Hinkka, Tampereen Teatteri

Ikinä ei oikeen osaa ennakkoon sanoa miten tällaiset musikaalit tulee kolahtamaan tai kolahtaako ollenkaan, mutta tällä kertaa muijat nautti todella paljon ja nauro vedet silmissä vaikka miehet hameissa ei kuulostakaan tuoreimmalta idealta. Koko porukan hyvä meno lavalla tuntu tarttuvan yleisöönkin. Korhosen Risto oli kyllä lavalla taas aivan elementissään. Hänen ja Halmeen energiat loksahti kyllä hyvin yhteen ja veikataan, että lavalla nähtiin myös hieman improvisointiakin. Ihanaa katsella kun taitavat ihmiset heittäytyvät ja uskaltavat laittaa itsensä täysillä likoon. Samaa voi sanoa Helena Rängmanista, jonka ihana ääni meinas pudottaa muijat tuoleistaan. Yksi parhaimmista asioista olivat myös häiritsevän pelottavasti nauravat ja Tommyt kädessä steppailevat gansterit.

tt8.jpg

tt9.jpgtt14.jpgtt10.jpgMaisteltiin kolmea kakkua väliajalla, koska miksipäs ei. Ei meinannu väliaika riittää tähän herkutteluun! Sekä mangojuustokakku että kinuskikakku toimivat loistavasti, mutta kyllä visuaalisin ilmestys oli tämä punainen Sugar-leivos.

tt12.jpgtt11.jpg

Tampereen teatterissa on kyllä ihanaa tunnelmaa, kun rakennus on todella näyttävä niin ulkoa kuin sisältäkin. Teatterissa käyminen on niin upee elämys, että minkäköhän takia sitä tuleekin silti ymmärrettyä käydä niin harvoin? Tässä asiassa täytyy kyllä petrata välittömästi.

 

Ja nyt sitten siihen arvontaan! Eli kommentoikaa vanhaan tuttuun tapaan tätä postausta ja me arvotaan kaikkien kommentoijien kesken kahden lipun paketti Sugariin. Muistakaa laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne niin saadaan voittaja kiinnikin. Tiistaina 8. maaliskuuta sitten selviää ketä arpaonni suosi. Me ollaan jo valmiiks onnellisii voittajan puolesta, koska tää oli oikeesti niin hauska!

Boop-boop-a-doop!

 

– Muijat

Kommentit (42)
  1. Teatterireissu kruunaisi kevätreissun vanhaan kotikaupunkiin.
    Oranssinen(at)gmail.com

  2. Tää ois kiva nähdä! 🙂 Mukana sisi ehottomasti arvonnassa.

    nina_heino@msn.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *