NRJ Workout GLOW -lippuarvontaa!

Morjensta!

Tää vuosi alkoikin todella tapahtumarikkaasti ja on pelkkää lippufiestaa vaan. Minkäs sille voi kun paljon mukavia tapahtumia on järjestetty jo heti alkuvuodesta tän pimeän talven keskelle.

Pyynikin Palloiluhallilla järjestetään taas tänäkin vuonna NRJ Workout –liikuntatapahtuma. Meillä olis tähän lauantaina 20.2. järkättävään tapahtumaan jollekin onnekkaalle tarjolla kaksi lippua, joiden avulla voittaja pääsee kaverin kanssa tapahtumaan!

12038849_905639339505975_6988587126581144499_o.jpg

Homman jujuhan on siinä, että pääsee yhden päivän aikana testailemaan kaikenlaisia liikuntamuotoja ja tänä vuonna oikein hohtavassa ympäristössä. Osallistujat saavat valita lipun ostamisen yhteydessä kasvo- tai vartalomaalin, joiden avulla pystyy loihtimaan hauskoja maalauksia ihoon. Maalit loistavat sitten paikan päällä pääsalissa olevassa UV-valaistuksessa.

Tapahtumassa voi kokeilla esimerkiksi erilaisia LesMills-tunteja, Dance-tunteja, toiminnallista harjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi ulkona järjestetään juoksukoulua, jossa tehdään juoksuun liittyviä tekniikkaharjoituksia ja saadaan valmentajilta vinkkejä ja parannusehdotuksia omaan juoksutyyliin. Me oltiin tässä juoksukoulussa viime vuonna ja kyllä siinä ihan juoksemaankin pääsi, että kuuma tuli talvipakkasista huolimatta.

Kokemuksesta voidaan sanoa muutenkin kaikkien tuntien suhteen, että kovaa hommaa on koko päivä ja seuraavana päivänä tietää tehneensä. Mutta parhaalla mahollisella tavalla!

12238129_913737818696127_8982311614530248182_o.jpg

Tapahtumassa on myös Live-treeni, jossa tänä vuonna jumpataan Uniikin keikan tahdissa. Tunti on superhauska! Ohjaajat toimii ikään kuin taustatanssijoina ja näyttää samalla mitä liikkeitä tehdään.

Tapahtumassa on erilaisia näytteilleasettajia ja kivaa ostettavaa liikuntaan ja ravintoon liittyen. Paikalla tehdään myös kehonkoostumusmittauksia, joten jos haluutte tietää, että mistä teidät on oikeesti tehty niin kantsii käydä mittauksessa.

nrj8.jpg

nrjworkout.jpg

Nyt sitten siihen arvontaan! Te kyllä tiedättekin jo varmaan miten homma toimii, mutta kerrataanpa. Eli heittäkää tähän postaukseen kommenttia sähköpostiosoitteenne kera niin olette mukana arvonnassa. Voittaja julkistetaan sitten 21.1. ja hän pääsee reenailemaan kaverinsa kanssa tapahtumaan. Mekin mennään!

Let the games begin!

Nährään!

-Muijat

Kommentit (12)
  1. Mukana!!

  2. Aika mieletön tapahtuma! Mukana arvonnassa :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *