Osallistu ja voita pakkelii!

Morjensta!

Tää postaus on tehty yhteistyössä Elina K:n kanssa, koska nyt on Meikkistudio Elina K:n synttäriviikko!

Me muijathan tunnetaan Elina niiden monien musavideoprojektien kautta muunmuassa, joissa Elina on ollut maskeeraajana ja me sitten tuotannon puolella hääräämässä. On muuten ollut aina astetta hauskempaa kuvauksissa, kun Elina on ollut messissä!

elina5.jpg

elina8.jpg

elina9.jpg

 

Elina meni ja perusti vuosi sitten oman puljun Mansen Kuninkaankadulle.

Ajatus tähän syntyi, kun Elina teki aluksi juhlameikkejä Glohairilla ja asiakkaat kyselivät aina, mistä saisivat ostettua meikkien tekoon käytetyt tuotteet itselleen. Ja aina piti myydä sitte sitä eioota.

Studiolla Elina järkkää meikkikouluja, meikkaa ja myy ainoana Tampereella Make Up Factoryn meikkejä. Niin ja on siä kaikenmoisia muitaki hoitoja ja kauneusalan palveluja.

Me ihastuttiin paikkaan heti kun se aukesi. Siellä ollaankin käyty meikkiostoksilla, naistenilloissa, kulmia värjäyttämässä vuoden ajan ja mitä tekosyytä ny ikinä keksittykää, että päästään moikkaamaan ihanaa Elinaa.

Tää synttäriviikko Elina K.ssa tarkottaa sitä, että tällä viikolla studiolla on joka päivä vaikka mitä tapahtumaa ja vaihtuvia tarjouksia. Esimerkiksi keskiviikon tarjous on tuo meilläkin arvonnassa oleva Concealer Set! Koko viikon kulmien värjäys vain 5e ja keskiviikkona 17.9. klo 17 on luvassa ilmainen meikkikoulu. Kävijöiden kesken arvotaan myös meikkikoulu neljälle. Niin ja sokerina pohjalla niin mitä viä! Muijat arpoo! HUH.

 

elina10.jpg

elina11.jpg

elina4.jpg

elina7.jpg

elinapalkinto.jpg

 

Me saatiin meikkistudion synttärien kunniaksi arvottavaksi tälläinen setti, jossa on Make Up Factoryn kynsilakka (Golden Beige), Cover up Concealer Set  (kätevästi vaikka baariin mukaan otettava pieni peiteväri ja väritön puuteri) sekä meikkilaukku.

Osallistukaa arvontaan kirjoittamalla sähköpostiosoitteenne kommentteihin! Ja siis voi kyllä jotain rakkausviästiiki painaa siihen kylykeen, ihan vaan sillai meidän iloks. Voittaja selviää sitten sunnuntaina.

Mansen muijat onnittelee Elinaa! U the best!

Kattellaan.

Kommentit (46)
  1. Kristaliini
    21.9.2014, 18:34

    kristapasm(at)gmail.com
    Onnea 😀

  2. Pakkelin perässä osallistun minäkin

    1. janttarainen(at)luukku.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *