Public House HUURRE

Moro!

Tällä kerralla me halutaan kertoa teille Kalevan uudesta helmestä eli Public House Huurre -ravintolasta. Huurteessa on erikoishyvää pubiruokaa, hyviä juomia, pienpanimoiden oluita, letkee henkilökunta ja hieno sisustus, joka viimeistelee paikan.

h18.jpgOltiin Huurteessa maistelemassa uuden ruokalistan antimia, poppamiehen tulisia sooseja ja katsomassa, miten Tampere Food Clubin uusi video syntyy.

h2.jpg

h1.jpgSiinä Chef Santeri, Poppamies-Marko ja ravintolan ruoista vastaava Miikka. Jokaisessa ravintolassa tulisi olla yksi tuollainen Miikka, me ollaan vahvasti sitä mieltä!

h21.jpgAnnukka juo olutta! Annukka ei ikinä juo olutta, joten tämä piti ikuistaa. Tai no kirsikkaolutta ja inkivääriolutta juu, mutta ne ny maistuukin ihan limpparilta.

h22.jpg

Annallekin maistuu!

h3.jpg

Ihanat Janica ja Emmi. Näiden naisten kanssa ei kyllä oo koskaan tylsää.

h23.jpgh4.jpg

Rapu-wasabi dog, tää oli hyvää!

h13.jpgh5.jpg

Chili cheese fries, eli chili con carnella ja juustolla päällystetyt ranut. Tääkin aika oiva suolapala janojuoman kylkeen.

h6.jpg

Vege dog. Tämä yllätti! Siis ei maistunut miltään muulta toi makkara kuin ihan oikeelta savuiselta makkaralta, vaikka kyseessä olikin vegaaninen seitanmakkara. Voidaan siis todellakin suositella tätä sekä lihan- että kasvissyöjille.

h19.jpgh7.jpg

Huurteen burgereita on kehuttu jopa Tampereen parhaiksi burgereiksi. Me ei olla mitään burgerinatseja tai -ammattilaisia, mutta siis hyväähän tää oli! Kuvassa Kalevan kuningas eli Beef Bacon Burger.

h8.jpg

h9.jpg

Olutnakki Dog, hieman tavallista parempi hodari. Jos ei pysty kestämään ajatusta vegaanimakkarasta niin saa ottaa myös ihan olutnakkiversion meidän siunauksella.

h10.jpg

Tässä näkyy Savutofuburger. Oli tosi maistuvaa ja savuisaa, mutta jotenkin toi tofun koostumus ei näin tottumattomana vielä lähde.

h12.jpg

Ihanat kokit loihtimassa jälkkäreitä siinä.

h14.jpg

Ite Chef pyörittelees levyjä!

h15.jpg

Huurteesta saa myös suolaisia perunalättyjä, joiden täytevaihtoehtoina ovat savutofu, rapu, kana tai lohi.

h11.jpgh16.jpg

Nämä jälkkärit oli siis niiiiin hyviä! Varsinkin kuvassa etualalla näkyvä banoffee vei kielen mennessään.

h17.jpg

h20.jpg

Pyörittiin kotiin tuon illan jälkeen ja ihan ansaitusti. Kyllä on Kalevassa asuvilla nyt mukavat oltavat, kun ovat saaneet Huurteen sinne. Upee paikka, jonne on pakko mennä viettämään pian uudelleen rentoa iltaa kivassa porukassa.

Tampere Food Club kuvasi hienon esittelyvideon Poppamiehen sooseista ja Huurre-ravintolasta. Muijatkin mukana videolla, jonka voit käydä tsekkaamassa Facebookissa TÄÄLLÄ. Tykkäämällä ja kommentoimalla videota tuolla Facebookissa voi voittaa muuten kivan tuotepaketin!

Kattellaan hei!

Muijat kuittaa.

Kommentit (3)
  1. Vitsi mite komeet ruuat ja kokit 😮

  2. Vau että näyttää hyvältä! En olis osannut arvata, mutta täytyy mennä käymään asap!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *