Se o Blockfest HUH!

Mansen Muijat

Moro!

Tiättekö mitä ensviikolla tapahtuu? No juujuu on meikän (Annukan) synttärit mut sen lisäksi siis? KYLLÄ! SE O BLOCKFEST!

Blockfest valtaa Tampereen siis viikon päästä 19.-20. elokuuta ja tapahtumasta on jälleen tulossa aika mieletön ja kuulemma vielä edellisiäkin vuosia suurempi. Koko ohjelma kannattaa käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ. Melkoinen määrä mielenkiintoisia ulkomaisia ja kotimaisia isoja nimiä, minkä lisäksi tietenkin myös niitä uudempia tulokkaita. Ihan muutamia kiinnostavia nimetäkseni niin etenkin Nas, G-Eazy, A$AP Rocky ja Big Sean kiinnostavat. Lisäksi myös kovia kotimaisia on käytävä katsomassa. Mun listalla ainakin muun muassa Ruger Hauer ft Regina, Paperi T, Evelina, Raappana ja Reino Nordin, jonka uuteen matskuun oon syttyny kyllä erikoisen paljon tämän kevään ja kesän aikana.

Ettei menis aivan uumoiluksi niin pyysin vielä järjestäjätaholta itte Määttäseltä (yksi tapahtuman mukavista herra iso herroista) kolme tärppiä, jotka hän haluis omalta osaltaan antaa. Tuli vielä oikein perustelujenkin kera:

1. A$AP Rocky / STADION

- Yksi vaikutusvaltaisimmista hahmoista niin musiikin kuin muodinkin saralla 2010-luvulla. Blockfestin keikkaa valmistellaan useiden päivien ajan jo ennakkoon, joten tulossa on ajankohtainen ja todellakin näkemisen arvoinen setti.

 

2. RUGER HAUER FT. REGINA / TELTTA

- Kun tutustuin viime vuosikymmenen puolella Reginan musiikkiin, oli vaikeaa kuvitella, että kyseinen yhtye voisi koskaan esiintyä Blockfesteilla, joka on noudattanut johdonmukaisesti linjaansa esiintyjävalintojen suhteen alusta alkaen. Ruger Hauer -yhteistyön myötä tästä tulee kuitenkin totta. Suomiräpin superkokoonpano x kotimaisen indiepopin suosikkiyhtyeeni yhteiskeikalla = älä missaa.

 

3. KALLE KINOS / STREET STAGE

- Yksi ehdottomista henk koht suosikkiräppäreistäni Suomessa. Äärimmäisen monipuolinen flow, rehdit lyriikat ja tyylitajuisia ideoita. Tamperelaista huippuosaamista ja ennen kaikkea uudistunut livemeininki!

 

Monien paljon odottama Travi$ Scott olisi Blockfestien esiintymisen myötä saanut ensimmäisen Suomen keikkansa, mutta esiintyminen jouduttiinkin artistin toimesta perumaan. Tilalle on kuitenkin nyt löytynyt korvaaja, joka julkistetaan kuulemma heti kun Blockfest vain saa siihen julkaisuluvan. Sitä jännäämään! Kannattaakin muuten seurailla tuota Blockfestin Facebook-sivua niin pysyy muun muassa tälläsistä muutoksista perillä.

Esiintyjiin vielä liittyen niin Veikkauksen sivuilla on myös käynnissä ensi viikon tiistaihin saakka äänestys, jossa kaikki voivat vaikuttaa siihen kuka viimeisen kotimaisen esiintyjän slotin oikein saa. TÄSTÄ tsekkaamaan ehdokkaat ja antamaan oma ääni suosikille!

Blockfesthan on myyty jokaisena järjestysvuotenaan aina jo ennakkoon loppuun, minkä vuoksi nyt suosittelenkin viimeistään ostamaan oman lippunsa mikäli tapahtumaan mielii mukaan. Moni lipputyyppi on jo loppu tai lähes loppu, joten kipin kapin Tikettiin lippukaupoille.

Minä ja Anna ollaan vahvasti meiningissä mukana. Nähää siä!

- Muijat

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai ens viikolla on Blockfestit. Hyvä tietää, niin tietää olla tulematta Tampereelle! :D

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Mahtavaa, että voitiin olla avuksi! :D

-Muijat

Kommentoi