Se o Blockfest HUH!

Moro!

Tiättekö mitä ensviikolla tapahtuu? No juujuu on meikän (Annukan) synttärit mut sen lisäksi siis? KYLLÄ! SE O BLOCKFEST!

blockfest-logo-black.jpg

Blockfest valtaa Tampereen siis viikon päästä 19.-20. elokuuta ja tapahtumasta on jälleen tulossa aika mieletön ja kuulemma vielä edellisiäkin vuosia suurempi. Koko ohjelma kannattaa käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ. Melkoinen määrä mielenkiintoisia ulkomaisia ja kotimaisia isoja nimiä, minkä lisäksi tietenkin myös niitä uudempia tulokkaita. Ihan muutamia kiinnostavia nimetäkseni niin etenkin Nas, G-Eazy, A$AP Rocky ja Big Sean kiinnostavat. Lisäksi myös kovia kotimaisia on käytävä katsomassa. Mun listalla ainakin muun muassa Ruger Hauer ft Regina, Paperi T, Evelina, Raappana ja Reino Nordin, jonka uuteen matskuun oon syttyny kyllä erikoisen paljon tämän kevään ja kesän aikana.

Ettei menis aivan uumoiluksi niin pyysin vielä järjestäjätaholta itte Määttäseltä (yksi tapahtuman mukavista herra iso herroista) kolme tärppiä, jotka hän haluis omalta osaltaan antaa. Tuli vielä oikein perustelujenkin kera:

1. A$AP Rocky / STADION

rocky-press-photo.jpg

– Yksi vaikutusvaltaisimmista hahmoista niin musiikin kuin muodinkin saralla 2010-luvulla. Blockfestin keikkaa valmistellaan useiden päivien ajan jo ennakkoon, joten tulossa on ajankohtainen ja todellakin näkemisen arvoinen setti.

https://www.youtube.com/embed/KfVIRigPyws” width=”560″>

 

2. RUGER HAUER FT. REGINA / TELTTA

kuva33-kopio.jpg

– Kun tutustuin viime vuosikymmenen puolella Reginan musiikkiin, oli vaikeaa kuvitella, että kyseinen yhtye voisi koskaan esiintyä Blockfesteilla, joka on noudattanut johdonmukaisesti linjaansa esiintyjävalintojen suhteen alusta alkaen. Ruger Hauer -yhteistyön myötä tästä tulee kuitenkin totta. Suomiräpin superkokoonpano x kotimaisen indiepopin suosikkiyhtyeeni yhteiskeikalla = älä missaa.

 

3. KALLE KINOS / STREET STAGE

kinos_promo1.jpg

– Yksi ehdottomista henk koht suosikkiräppäreistäni Suomessa. Äärimmäisen monipuolinen flow, rehdit lyriikat ja tyylitajuisia ideoita. Tamperelaista huippuosaamista ja ennen kaikkea uudistunut livemeininki!

Facebook-sivua niin pysyy muun muassa tälläsistä muutoksista perillä.

Esiintyjiin vielä liittyen niin Veikkauksen sivuilla on myös käynnissä ensi viikon tiistaihin saakka äänestys, jossa kaikki voivat vaikuttaa siihen kuka viimeisen kotimaisen esiintyjän slotin oikein saa. TÄSTÄ tsekkaamaan ehdokkaat ja antamaan oma ääni suosikille!

Blockfesthan on myyty jokaisena järjestysvuotenaan aina jo ennakkoon loppuun, minkä vuoksi nyt suosittelenkin viimeistään ostamaan oman lippunsa mikäli tapahtumaan mielii mukaan. Moni lipputyyppi on jo loppu tai lähes loppu, joten kipin kapin Tikettiin lippukaupoille.

Minä ja Anna ollaan vahvasti meiningissä mukana. Nähää siä!

– Muijat

Kommentit (2)
  1. Ai ens viikolla on Blockfestit. Hyvä tietää, niin tietää olla tulematta Tampereelle! 😀

    1. Mahtavaa, että voitiin olla avuksi! 😀

      -Muijat

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *