Siis huh mikä meno täällä!

Mansen Muijat

MORO! SIIS MORO MIKÄ MENO TÄÄLLÄ LILYSSÄ!

Voisko lämpimämpää vastaanottoo olla?! Me ollaan ihan häkeltyneinä oltu eilen ja tänään teidän kommenteista ja kaikesta. Huh ja iso käsi kaikille!

Lähetään heti tälläseen arkiseen juttuun, ku päivän lounas. Kävin Bistro Venlassa (Kauppakadulla ollaan edelleen) hakemassa salaatin. Mää oon siis monta vuotta jo tilannu siä aina kana-vuohenjuustosalaatin jossa melonit vaihdetaan hunajapaahdettuihin auringonkukansiemeniin. Se on vaan niin parasta. Ja se kastike siinä nammm! Tänään olin jossain ihme mielentiloissa, ku päätin tilata jotain muuta. Ihan vaihtelun vuoksi kato, vaikka oikeestihan mun teki sitä samaa vuohenjuustosalaattii mieli minkä takia sinne menin. No kokeilin sellasta uutta lämmintä salaattia, ylikypsää porsaanpaistia. Mää petyin vähä, sori ny. Mutta Bistro Venla on ihana paikka ja kana-vuohenjuustosalaattia voin kehuu isoon ääneen! Mutta toi possuhomma ei lähteny jotenki. Se kana on niin hyvää niin oletin jotenkin sanasta ylikypsä, että possu ois jotenki erilaisempaa ku sen näköistä (ja makuista) kun se ois otettu sellasesta leikkelepaketista. Tiedostan kyllä, että tää viallinen mielikuva voi olla ny ihan mun päässä, damn u pulled pork ja kaikki ylikypsältä kuulostavat sanat yhdistettynä possuun!

Ja mää otin siis mukaan, eli syömäkuvat toimistolta ja salaatti boksista laitettu lautaselle.

Sori ny hei, huomasin että ihan hirveet kynnet mulla, mutta mulla on tosi hyvä selitys! Mää oon nykyään kattokaas ihan sellatteinen rankkismuija ja harrastan kuntonyrkkeilyy niin ei siä hanskojen sisällä mitkää lakat pysy! Tuli nyvvaa miälee, jos joku ny sillai...

Anna halus kans osallistuu tähän postaukseen omalla lounashetkellään. Thaicube <3 Ja niitä saa hei ihan kuulkaa nii muualtaki ku Mansesta! Anna on muuten tällä hetkellä tua eteläpuistossa Circus Ruska festivaleilla. Ehkä siittäki hommasta viä kuullaan.

 

Tänään muuten ku kävelin töistä kotiin laukussa valkkaripullo, litran pullo, ja kädessä kaks palaa juustokakkuu niin tuli jotenki tosi syvällinen olo. Mun eessä käveli sellanen fitnessmuijja leoparditrikoissa ja siinä ku sen tiukka pylly keinu puolelta toiselle ja se avas kuntosalin oven (wolfin, tietty) niin aattelin mää siinä vähä, että on tää kyllä valintojen maailma. Kun mä tulin kotiin ja sanoin miehelle, että ostin sullekin juustokakun palan, ettei tarvi sitte mun palasta maistaa, niin ku se sano että "emmää varmaan syö sitä" niin mä olin, että "aijjaa..." ja mielessäni että JESSH! Mä en alottanu kuntonyrkkeilyy siks, että musta tulis ny tosi hyvännäkönen yhtäkkiä, vaan siks, että mä saan syödä kakkuu!

Me laitettiin tänään facebooksivu pystyyn! Käykää tykkäilees siellä niin pysytte perässä meidän menoista ja mistä ny millonki.

 

Viikonloppuna täälä Mansen Kaupissa järjestetään Rockfutiksen sm skabat. Sinne kantsii mennä bongailemaan ja kannustamaan kaikkii suomen poppareita ja rokkareita. Ja tietty naisjoukkuetta FC Mitsubitchit jossa muunmuassa Lilyn bloggari Asikaine pelaa! Huh! Me tsempataan etäältä!

Kattellaan hei myähemmin! Mansessa paistaa arska, rakkautta täältä!

- Annukka

Kommentit

JENSBA (Ei varmistettu)

Pääasia että youre Looking goood! Ps. Thaicube...naaaammmm..

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Haha, niijjust :D Thank uuu! <3 

lako (Ei varmistettu)

Hellou! Mahtava blogi tällaselle just Tampereelle muuttaneelle ja kyllä iha muutenkin :D Saiskos udella missä käyt kuntonyrkkeilemässä ja sopiiko se noin niiku yleisesti opiskelijan laihalle lompakolle? Ite aikasemmassa kotikaupungissa sitä harrastin ja tykkäsin kovasti, niin mietin että jos täälläki sitte jatkais säkin hakkaamista :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Moro! Kiva kuulla hei! :) Mä käyn tuolla nääshallilla. Tää syyskausi maksoi 95e ja treenit kaksi kertaa viikossa niin yhen kerran hinnaksi tulee joku 2,5e eli ei paha ko kö? :)

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Mikä nyo kun sää et meloonista tykkää?

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Nossiiis kyä muuten, mutta ei ny currykastikkeen kans! Jotenki. :) -Annukka

Kommentoi