Tammerfest 2016 & lippuarvonta Tammerfest Extraan!

Moro!

Se olis sellanen homma, että noin abouttiarallaa tasan kuukauden kuluttua Tampereen valtaa Mansen oma Tammerfest 20.-23. heinäkuuta. Artistikattaus on jälleen melkoinen ja tapahtumapaikkojakin on ympäri Tamperetta aina Keskustorilta Ratinanniemeen ja yökerhoihin saakka.

Kasattiin taas muutama meidän mielestä kiinnostava tärppi tämän kesän Tammerfestien kattauksesta.

tammerfest2016logojpeg.jpg

KESKIVIIKKO

Keskiviikon starttaa Tammerfest Extra Ratinanniemessä, jossa esiintyjinä tänä vuonna Mikael Gabriel, Kasmir ja Robin sekä tubettajat Mansikkka, ZoneVD, Hermanni ja Mariieveronica. Tänne postauksen lopussa myös kahden lipun lippupaketti arvottavana!

https://www.youtube.com/embed/j8Vto7G5hvQ” width=”560″>

TORSTAI

Torstaina päästään näkemään jo paljon isoja kotimaisia nimiä Ratinanniemessä, Keskustorilla ja klubeilla. Ihan vaan muutamia mainitaksemme niin esiintyjinä muun muassa Apulanta, Sanni, Ellinoora, Cheek, Jannika B, Stam1na, Nikke Ankara ja Eveliina. Erittäin kiinnostava on myös muun muassa Kasmir unplugged, joka tarjoilee Kasmirin sulosointuja akustisena Café Europassa.

PERJANTAI

Perjantaina Keskustorin ilmaisella tapahtuma-alueella kuullaan muun muassa hiljattain Kuningatar-sinkullaan radioaalloille rynninyt Kauniit ja Uhkarohkeat -bändi. Ratinanniemessä kuullaan musiikkia aeevan laidasta laitaan. Esiintyjinä JVG, Ismo Alanko, Anna Abreu, Yö, Juha Tapio ja Annukan todella paljon odottama brittiläinen Hurts! Pienenä huomiona myös se, että joka päivä Jackie Brown -baarissa tarjoillaan standupia, mikä on aina hauskaa vaihtelua musiikkikeikoille.

LAUANTAI

Lauantaina onkin sitten jos jonkinlaisia klubeja ja virallisia jatkoja luvassa. Niitä ennen täytyy tietenkin käydä kattelemassa vähän bändejä. Ratinannimestä löytyy esimerkiksi Annan odottamat The Sounds ja Vesala. Ja totta kai Popeda. Keskustorilla taas voi käydä kuuntelemassa Auroraa ja Lovexia.

SUNNUNTAI

Jos on vielä virtaa niin sunnuntailta löytyy päätösjameja ja palauttavia brunsseja.

 

Käy tsekkaamassa vielä koko festariohjelma TÄÄLTÄsillä se on melkosen kattava.

 

Ja nyt sitten ne liput!

Tällä kertaa arvotaan siis yhdelle onnekkaalle kaksi lippua Tammerfest Extraan.

Kommentoi tähän postaukseen mitä bändiä/artistia odotat eniten ja oot mukana arvonnassa. Ja muistakaa laittaa se sähköpostiosoite mukaan.

Voittaja selviää sitten 29.6.

 

Festareita kohti!

-Muijat

PS. Tässä sivustossa on jotain vikaa, koska uskokaa tai älkää niin me ei olla kirjotettu tänne postauksen loppuun miljuunaa kertaa, että TallennaTallenna 😀

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (79)
  1. Popeda, cheek

  2. Popeda tietysti!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *