Tammerfest 2017: Lippuja ja vinkkejä

Moro!

Harvaampa asiaan voi luottaa yhtä paljon kun siihen, että Tammerfest tulee taas ja valloittaa koko meidän rakkaan Mansen 19.-22.7.2017. Saatiin teille parit liputkin jakoon ja siitä lisää postauksen lopussa. Sitä ennen muutama vinkki!

logo.png

Keskiviikkona 19.7. Punkrock Tammerfest nostaa Yo-talon lavalle Huoran ja Nyrkkitappelun.

https://www.youtube.com/embed/khJ1YHrt22k” width=”560″>

Ratinanniemen festivaalipuistossa tärppinä Anna puu ja Ilveksessä valloittaa ihana Irina klo 23.30.

Torstaina 20.7.  Ratinanniemessä nähdään kova kattaus kotimaisia artisteja. Ensin päivän aloittaa Mira Luoti, jonka jälkeen lavalle nousee Sanni, joka veti muuten viime viikonlopun Provinssissa todella hienon keikan. Sitten Jenni Vartiainen, Apulanta ja Haloo Helsinki eli pidot sen kun paranee!

Samaisena päivänä Klubilta löytyy Jukka Nousiainen, joka aloittaa keikkansa klo 20:00.

Porosta löytyy jokaisena Tammerfest-päivänä stand uppia ja perjantaina 21.7. läppää heittävät Mikko Waismaa, Riku Sottinen sekä Mc Tomi Haustola.

Perjantaina Ratinanniemestä löytyy sellaisia pikkupikkunimiä kuin esimerkiksi Vesala, Antti Tuisku, Pariisin kevät ja Roope Salminen & Koirat!

Lauantaina eli pääpäivänä 22.7. löytyy Klubin ja Pakkahuoneen suunnilta Sara klo 20:00 ja heti perään klo 21:00 Lasten hautausmaa. Ratinanniemessä homman laittaa pakettiin  Richard  ”The Verve” Ashcroft, joka. aloittaa soiton klo 22:30

Ja sitten lippukisaan, jossa tällä kertaa joku onnekas voittaa itselleen ja kaverilleen liput keskiviikoksi 19.7. Ratinanniemeen. Silloinhan lavalle nousee Erin, Samuli Putro, Anna Puu, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Juha Tapio sekä Lauri Tähkä.

Hommahan toimii vanhaan tapaan eli kommentoi tähän postaukseen ketä tai mitä odotat eniten tämän vuoden Tammerfesteiltä. Ohjelman voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan tästä. Maanantaina 10.7. arvotaan ja julkaistaan sitten voittaja, joka pääsee näillä pileteillä kaverinsa kanssa jorailemaan.

Onnea kisaan!

-Muijat

Kommentit (67)
  1. Sannia ehdottomasti! :)))

  2. Juha Tapiota ja Antti Tuiskua ehdottomasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *