Tammerfest suositukset & lipun arvonta!

No moro!

 

Se olis nyt sellanen juttu, että Tammerfesteille on vähän yli kuukausi aikaa enää! Eli 15.-18.7. muuttuu taas koko Manse yheks isoks juhlaks.

Päätettiin siis kertoo mitä me aiotaan mennä katsomaan ja saatiin arvottavaksi teidän kesken lippu torstaille 16.7.  Ratinanniemen festivaalipuistoon.

tf2015_logo_ympyrät_CMYK (kopio).jpg

KESKIVIIKKO: 

Tammerfest extraan meette kattomaan Isac Elliotia, koska se on vain niin söpö tapaus. Otatte jonku sukulaisen tai oman lapsen mukaan ja sillä vivulla meette.

https://www.youtube.com/embed/BtMq7RGwyOQ” width=”560″>

 

TORSTAI:

Stig, koska ohan se ny hauska ja hyvänmielen musaa!

Jenni Vartiainen, koska nätti kattoo ja kuunnella ja niin paljo tällä muijalla hittejä, että tutuista biiseistä on helppo innostua keikalla vaikkei niin oiskaan oma kuppi teetä.

Don Huonot, koska Don Huonot! Moro nostalgiatrippi! Kiva ku tulit!

 

PERJANTAI:

Jukka Poika & Sound Explosion Band. Ihanaa sielunruokaa. Jukka Pojan lanteetki keikkuu sen biisin rytmien tahtiin niin kivasti, että sitä katellessa ei voi huolehtii mistää. Paitsi siitä, että kuppi on täynnä.

Happoradio. Ohan se ny! Täski vähän sama syy myös kun Jennissä, että vaikka kaikki biisit ei uppois, niin radio on soittanu sen verran et kiva kuunnella ja fiilistellä kun tietää sanat.

Apulanta. Tätä ei kai tarvi edes selitellä. Varma pankin räjäyttäjä!

 

LAUANTAI:

Vaikka tässä vaiheessa alkais jo vähän väsyttää ni jaksaa, jaksaa!

Varsinkin kun pitää sitä Sannia mennä kattelemaan jo klo 13 Ratinanniemeen. Siinä voi sitten herkistyneessä tilassa tirauttaa pari kyyneltäkin aamupäivään vaikka ton 2080-luvulla biisin tahtiin.

Lauantailta löytyy myös Von Hertzen Brothers, jota ei voi tietenkään missata. Mieskarkkia luvassa.

Leila K! WADUP! Ei voida uskoo, että se on herätelty sillan alta jollekin comeback-keikalle. Electriiiic!

Koko homman voi sitten taputella mukavasti Popedalla. Kuitenkin tykkäätte!

Peitsamon Karia voitte käydä kattomassa Keskustorilla vaikka joka päivä kun siltä ei ainastaan lopu nuo biisit kesken. Vissiin pari levyä joskus julkassu…

Eli nyt vaan rohkeesti osallistumaan tuon torstain lipun arvontaan! Hommahan menee niin, että kommentoitte tätä postausta ja muistatte laittaa sähköpostiosoitteenne mukaan. Voittaja julkastaan sitten ensi maanantaina eli 15.6.

 

Mitä kaikkee meinaatte mennä katsomaan?

 

Nährään!

– Muijat

Kommentit (68)
  1. Ei artisteilla niin väliä, loistavaa fiilistä ja hyviä muistoja sinne mennään hakemaan!

  2. Ehdottomasti Haloo Helsinkiä pakko mennä katsomaan! Mikä olis sen parempi tapa alottaa loma kun Tammerfest neitsyydellä.. 8)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *