Tuuheutta ja pituutta Mago-hiustenpidennyksillä

Moro!

Noin puolen vuoden harkinnan jälkeen kävin ottamassa Simply Natural Mago –hiustenpidennykset Session Salonissa Hallituskadulla.

Enlight12.jpg

Olen jo pitkään käyttänyt clip on –pidennyksiä aina kun olen halunnut hiuksiin vähän pituutta ja olen ollut niihin ihan tyytyväinen. Sinetitkin minulla on pariin otteeseen olleet, mutta en kokenut, että ne olisivat minulle paras vaihtoehto. Sineteissä päänahka on alkanut helposti hilseilemään ja niitä poistaessa tuntui, että oma hius oli ohentunut paljonkin. Lopetin muutama vuosi sitten e-pillerien syömisen ja sen jälkeen hiukseni eivät ole oikein tahtoneet kasvaa ja sen ovat olleet sitten näköisetkin. Clipsejä ei jaksa joka päivä päähän napsutella. Kuulin Session Salonissa käydessäni Magoista ja aloin tutkiskella mitä niistä netin syövereistä löytyy. Varasin lopulta ajan konsultaatioon.

Enlight11.jpg

Konsultaatiossa kerroin, että haluan luonnollisen lopputuloksen ja enemmänkin tuuheutta kuin pituutta hiuksiin. Toki vähän sitä pituuttakin. Sovimme Sessionin Leenan kanssa, että päähäni laitettaisiin kaksi pakettia 30cm pituista laineikasta hiusta. Väriksi valittiin lämpöisen ruskea.

Tässäpä tämä ennen-kuva. Ei näytä nätiltä ei.

Enlight13.jpg

Magot kiinnitetään päähän siis puuvillalangasta tehdyllä pienellä solmulla. Kampaaja pujottaa silmukalla pienen osion asiakkaan hiusta solmun läpi, kiristää solmun ja leikkaa ylimääräisen langan pois. Todella simppeliä eikä mitään liimoja tai kemikaaleja tarvita. Leena piti huolen, ettei yksikään lisäosa jäänyt kiristämään päätäni. Lopuksi hiukset vielä pestiin, jolloin lisätty hius sekoittui lopullisesti omaani. Koko hommaan meni vain noin kaksi tuntia. Eli kaikin puolin todella kivuton prosessi. 

Enlight14.jpg

Tässä kiristyslangat ovat vielä päässä.

Enlight15.jpg

Ja aikamoinen muutos! 

Enlight16.jpg

Magot voivat kestää päässä jopa kuusi kuukautta. Tärkeää on että pidennyksiä hoitaa oikein. Hiukset täytyy muistaa harjata kaksi kertaa päivässä ja kannattaa keskustella kampaajan kanssa siitä mitä tuotteita hiuksiin kannattaa käyttää. Yöksi hiukset on hyvä laittaa letille. Magot poistetaan päästä leikkaamalla solmukohta irti. Samoja pidennyksiä ei voi käyttää uudestaan. 

Enlight17.jpg

Magoja sanotaan markkinoiden hellävaraisimmaksi hiustenpidennykseksi ja siltä ne ainakin päässä tuntuu. Viikko laiton jälkeen voin kertoa, että en ole kertaakaan tuntenut solmuja päässäni ja nukkuminenkin on ollut heti ekasta yöstä aivan helppoa. Kun minulla oli sinettipidennykset ne kiristelivät ensimmäisen viikon päänahkaa. Hiukset on olleet helppo pestä pujauttamalla sormet solmurivien väliin. Puuvillasolmut kiristyvät kastuessaan, joten ei tarvitse pelätä niiden irtoamista pestessä.  Olen ajoittanut hiustenpesun niin, että ne ovat voineet kuivua itsekseen rauhassa ja ilokseni pidennykset ovat alkaneetkin kihartua ja käyttäytyä samaan tapaan kuin omani. Sitä päästä irtoamista lukuun ottamatta eheheh…

Terkut,

Anna

Kommentit (2)
  1. Kokeilin Magoja itsekin, mutta ohuesta fledasta johtuen solmut alkoivat näkyä parin kuukauden kuluttua, ja kävin Magot poistamassa kolmen kuukauden kohdalla. Lisäksi liukkaan hiuslaadun ansiosta muutama suortuva valui itsekseen irti (kerran baarissa pöydälle, Ai että). Tuli kallis kolmekuukautinen, ja tuntui tuhlaukselta heittää roskiin hius, joka Simply Naturalilla on niin laadukasta, että kestää teipeissä vuodenkin. Vaihdoin Simplyn teippeihin ja olen tyytyväinen.

    1. Voi hitsi! Ompa inhottavaa! Varmasti riippuu hiuslaadusta tosiaan mikä kiinnitys sopii parhaiten. Itselläni on luonnonkihara ja karheanpuoleinen hius. Ajattelin, että neljän kuukauden vaihtoväli voisi olla itselle hyvä.

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *