Tuulensuun maalaislohkot

Mansen Muijat

Moro!

Jos kerrataan siihen meidän ihan ekaan postaukseen ja aatellaan, että Artturissa on parhaat ranut, niin kyllä Tuulensuussa on sitten parhaat lohkot! Ei o muuten toista sanaa tässä! Ihan tuskaa tehä tätä postaustakin nyt ja kattoo näitä kuvii kun niin jäätävä nälkä! Tää Gastropub Tuulensuu on Hämeenpuistossa ja tarkalleen ottaen talonumerossa 23. Mulle ja Annalle on sydämenasia tiätää missä on parhaat pikkusuolaset, koska siis ei oo mitään parempaa ku ottaa juoman kylkeen jotain naposteltavaa. Saattaa kuullostaa vähä hölömöltä, että me hehkutetaan jotain perunoita, mutta siiiis...sit te ette oo maistanu näitä! Perunat on muutenki hyvä testi, jos ne on kunnossa ja vimosen päälle miätitty ja hianosäädetty, niin luultavasti kaikki muukin on. Mentiin tänne afterworkille ja paikkavalinnan sinetöi mun himo näihin maalaislohkoihin, sekä hyvään viiniin. Oluitaki vissiin ois kaikenmoisia erikoisia täällä, mutta ku mä en juo olutta sitte ollenkaan, niin ne ei mua sillain kiinnosta. Mutta oon kuullu porukan niillä täälä hifistelevän. Tää eka kuva siinä miälessä just otettu, että Oktoberfestit ja kaikki niin muijalla siinä vinettoo kuitenki. Sorii.

Jos tästä seuraavasta kuvasta ei välity se, miten rapeita nää on, nii jo on kumma! Kaverina valkosipulidippi ja sitten joku ketsupinmoinen maustedippi, joka maistuu vähän joululle.

Oltiin paikalla joskus viiden jälkeen ja arkena. Älkää antako tyhjien pöytien hämätä, niissä oli melkeinpä kaikissa varaus, ja tää paikka olikin sitte ihan melki täynnä, kun lähdettiin joskus seittemän aikaan pois.

Juustopiirakkaa oon muuten kans täällä syöny, jonkun viinin kyljessä, ja oli kans erittäin mainiota. Sinisimpukoita oon kuullu kehuttavan, sen annoksen haluisin vielä joskus ottaa jonkun kanssa puokkiin. Siihenki vähä valkkarii ja viimesimmät juorut kaveriks niin aijettää. 

Ny on aivan pakko alottaa kanttarellikeiton teko ja tarinoida sitte vähä myähemmin taas lisää. Aika randomivalinta muuten toi, en ees sillain tykkää siänistä. Jotenki vaan fiilistelin ajatusta kanttarellikeitosta. Katotaan mitä syntyy.

AINNII! Salettiin ette oo kaikki viä ilmottautunu Mansen Muijien ja KRUNSKin järkkäämään pikkutapahtumaan MANSE POP-UPiin! Ny kaikki heti TÄNNE ja painaa, että osallistuu.

Mää lähen huomenna isolle kirkolle Nordic Business Forumiin moroo! Arnold Schwarzenegger here I come!

-Annukka

Kommentit

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Jos teirän miälestä Artturissa on parhaat ranut, niin ette oo sitte kyllä maistanu OC:n ranuja valkosipuliripillä. Jumalautammeinaa.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo siis pidätetään oikeudet muutoksiin arvostelujen suhteen :D Oon muuten kuullukki kehuja. Annakin tainnu niitä maistaa ehkä? Mut tiäksää, ku ei tiä paremmasta niiiin :D

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Mää veikkaisin O'Connelsia :D -Annukka

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Oikeinhan sää veikkasit ihan! Tää ovvaa tämmöstä muvvaistailla ku ei täältä tu mitään muistutusta että ny on tullu kommentti!

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Että mun tääki päivä tartti nährä, on tää nykyaika :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Siis kyä mummiälestä jo pelekästään tän meirän blogin takii sun kantsii Jonttuli rekisteröityy, että saat sitte ilmotuksen, ku ollaan vastattu sulle lovella <3 -Annukka

Kommentoi