Tuulensuun maalaislohkot

Moro!

Jos kerrataan siihen meidän ihan ekaan postaukseen ja aatellaan, että Artturissa on parhaat ranut, niin kyllä Tuulensuussa on sitten parhaat lohkot! Ei o muuten toista sanaa tässä! Ihan tuskaa tehä tätä postaustakin nyt ja kattoo näitä kuvii kun niin jäätävä nälkä! Tää Gastropub Tuulensuu on Hämeenpuistossa ja tarkalleen ottaen talonumerossa 23. Mulle ja Annalle on sydämenasia tiätää missä on parhaat pikkusuolaset, koska siis ei oo mitään parempaa ku ottaa juoman kylkeen jotain naposteltavaa. Saattaa kuullostaa vähä hölömöltä, että me hehkutetaan jotain perunoita, mutta siiiis…sit te ette oo maistanu näitä! Perunat on muutenki hyvä testi, jos ne on kunnossa ja vimosen päälle miätitty ja hianosäädetty, niin luultavasti kaikki muukin on. Mentiin tänne afterworkille ja paikkavalinnan sinetöi mun himo näihin maalaislohkoihin, sekä hyvään viiniin. Oluitaki vissiin ois kaikenmoisia erikoisia täällä, mutta ku mä en juo olutta sitte ollenkaan, niin ne ei mua sillain kiinnosta. Mutta oon kuullu porukan niillä täälä hifistelevän. Tää eka kuva siinä miälessä just otettu, että Oktoberfestit ja kaikki niin muijalla siinä vinettoo kuitenki. Sorii.

IMG_4463.jpg

Jos tästä seuraavasta kuvasta ei välity se, miten rapeita nää on, nii jo on kumma! Kaverina valkosipulidippi ja sitten joku ketsupinmoinen maustedippi, joka maistuu vähän joululle.

IMG_4465.jpg

IMG_4466.jpg

IMG_4468.jpg

IMG_4469.jpg

IMG_4470.jpg

Oltiin paikalla joskus viiden jälkeen ja arkena. Älkää antako tyhjien pöytien hämätä, niissä oli melkeinpä kaikissa varaus, ja tää paikka olikin sitte ihan melki täynnä, kun lähdettiin joskus seittemän aikaan pois.

Juustopiirakkaa oon muuten kans täällä syöny, jonkun viinin kyljessä, ja oli kans erittäin mainiota. Sinisimpukoita oon kuullu kehuttavan, sen annoksen haluisin vielä joskus ottaa jonkun kanssa puokkiin. Siihenki vähä valkkarii ja viimesimmät juorut kaveriks niin aijettää. 

Ny on aivan pakko alottaa kanttarellikeiton teko ja tarinoida sitte vähä myähemmin taas lisää. Aika randomivalinta muuten toi, en ees sillain tykkää siänistä. Jotenki vaan fiilistelin ajatusta kanttarellikeitosta. Katotaan mitä syntyy.

AINNII! Salettiin ette oo kaikki viä ilmottautunu Mansen Muijien ja KRUNSKin järkkäämään pikkutapahtumaan MANSE POP-UPiin! Ny kaikki heti TÄNNE ja painaa, että osallistuu.

Mää lähen huomenna isolle kirkolle Nordic Business Forumiin moroo! Arnold Schwarzenegger here I come!

-Annukka

Kommentit (6)
 1. Intiaani-Joonas
  15.10.2014, 16:40

  Että mun tääki päivä tartti nährä, on tää nykyaika 🙂

  1. Siis kyä mummiälestä jo pelekästään tän meirän blogin takii sun kantsii Jonttuli rekisteröityy, että saat sitte ilmotuksen, ku ollaan vastattu sulle lovella <3 -Annukka

 2. Mää veikkaisin O’Connelsia 😀 -Annukka

  1. Intiaani-Joonas
   14.10.2014, 18:18

   Oikeinhan sää veikkasit ihan! Tää ovvaa tämmöstä muvvaistailla ku ei täältä tu mitään muistutusta että ny on tullu kommentti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *