Viikonloppubrunssilla Cafe Pispalassa

Mansen Muijat

Moro!

 

Mun pitkä odotus palkittiin vähän aikaa sitten kun pääsin vihdoin maistamaan Cafe Pispalan viikonloppubrunssia Pispankadulla sijaitsevaan pieneen ravintolaan.  Ekalla yrityksellä tämä ei nimittäin onnistunut, koska ravintola oli aivan täynnä ja jonoakin riitti. Tästä hieman viisastuneena varasinkin seuraavaa yritystä varten pöydän. Suosittelen tosiaan pöydän varaamista ainakin jos tarkoitus on mennä ravintolassa viikonloppuna käymään. 

 

 

Cafe Pispala on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Menu vaihtuu viikoittain, joten se kannattaa aina tarkistaa ravintolan facebook- sivuilta. 

 

 

Oltiin kaikki päätetty vesi kielellä jo etukäteen, että otetaan brunssivalikoimasta Pancake Brunch ja tässä valinnassa pysyttiin. Ja hyvä niin!

 

 

Brunssiin kuului hedelmälautanen, kahvi tai tee, amerikkalaiset pannukakut, munakokkelia, pekonia, taivaallista bourbon siirappia ja nokare voita. Kylkeen otettiin vielä Mimosat.  Annos oli herkullisen makuinen ja juuri sopivan kokoinen. 

 

 

Mikä sen ihanampi näky kuin voi, joka sulaa pehmeiden siirappisten pannukakkujen päälle? No ei kyllä mikään!

 

 

Tunnelmaltaan puutalon alakertaan, vanhan elintarvikekaupan tiloihin rakennettu ravintola on oikein pispalalainen. Kauempaa kadulta ravintolaa ei meinaa erottaa ennen kun näkee puisen cafe- kyltin oven vieressä. Ravintola on kuin piilotettu aarre, jota ei helpolla löydä jos ei tiedä mistä etsiä.

 

Tästä tuli kyllä ihan mun uusi lemppari!

 

Terkut!

-Anna

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Heh :) ny oli pakko kommentoida! Muutin ny pari viikkoo sit takas treelle, ja Pispalaan, rinnekadulle! Mullekin kerrottiin, että harjulla on ns uus rafla, köy kokeilees!

Olin 15. pv liikkeellä, ja haeskelin paikkaa. Luulin sitä jtn tiibettipaikkaa?? kehutuksi, ja päädyin pakosalle ;))). Nyt kun tulin itekin takaisin Lilyyn, ja selasin teidän blogia, ja löysin tän jutun, ja tein kuvat, niin tunnistin teidät samoiksi, jitka tulivat mua vastaan kameran kanssa siinä ihme-tiibetti-mikälie? kadulla! :)

Kiitos tästä tekstistä, koska nyt mä osaan mennä sinne! Ja, eh.. se onkin ihan tässä mun ns naapurissa ♡!

Aurinkoista kevättä!!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Heh! Mahtavaa Mia! :) On tosiaan sellanen paikka, että kannattaa kattoa eka kartasta mihin on menossa. Mutta on kyllä myös pienen eksymisen arvoiset pöperöt! <3

Ihanaa kevättä sullekin!

-Anna

 

 

Kommentoi