Viikonloppubrunssilla Cafe Pispalassa

Moro!

 

Mun pitkä odotus palkittiin vähän aikaa sitten kun pääsin vihdoin maistamaan Cafe Pispalan viikonloppubrunssia Pispankadulla sijaitsevaan pieneen ravintolaan.  Ekalla yrityksellä tämä ei nimittäin onnistunut, koska ravintola oli aivan täynnä ja jonoakin riitti. Tästä hieman viisastuneena varasinkin seuraavaa yritystä varten pöydän. Suosittelen tosiaan pöydän varaamista ainakin jos tarkoitus on mennä ravintolassa viikonloppuna käymään. 

 

cp12.jpg

 

Cafe Pispala on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Menu vaihtuu viikoittain, joten se kannattaa aina tarkistaa ravintolan facebook- sivuilta. 

 

cp5.jpg

cp8.jpg

cp10.jpg

 

Oltiin kaikki päätetty vesi kielellä jo etukäteen, että otetaan brunssivalikoimasta Pancake Brunch ja tässä valinnassa pysyttiin. Ja hyvä niin!

 

cp11.jpg

cp2.jpg

 

Brunssiin kuului hedelmälautanen, kahvi tai tee, amerikkalaiset pannukakut, munakokkelia, pekonia, taivaallista bourbon siirappia ja nokare voita. Kylkeen otettiin vielä Mimosat.  Annos oli herkullisen makuinen ja juuri sopivan kokoinen. 

 

cp1.jpg

cp3.jpg

cp4.jpg

 

Mikä sen ihanampi näky kuin voi, joka sulaa pehmeiden siirappisten pannukakkujen päälle? No ei kyllä mikään!

 

cp9.jpg

cp7.jpg

cp6.jpg

 

Tunnelmaltaan puutalon alakertaan, vanhan elintarvikekaupan tiloihin rakennettu ravintola on oikein pispalalainen. Kauempaa kadulta ravintolaa ei meinaa erottaa ennen kun näkee puisen cafe- kyltin oven vieressä. Ravintola on kuin piilotettu aarre, jota ei helpolla löydä jos ei tiedä mistä etsiä.

 

Tästä tuli kyllä ihan mun uusi lemppari!

 

Terkut!

-Anna

 

Kommentit (3)
 1. Pispala Cafe | Mtv/uutiset
  23.3.2020, 11:34

  […] Viikonloppubrunssilla Cafe Pispalassa – Mansen Muijat | Lily – Cafe Pispala on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Menu vaihtuu viikoittain, joten se kannattaa aina tarkistaa ravintolan facebook- sivuilta. Oltiin kaikki päätetty vesi kielellä jo etukäteen, että otetaan brunssivalikoimasta Pancake Brunch ja tässä valinnassa pysyttiin. Ja hyvä niin! […]

 2. Heh 🙂 ny oli pakko kommentoida! Muutin ny pari viikkoo sit takas treelle, ja Pispalaan, rinnekadulle! Mullekin kerrottiin, että harjulla on ns uus rafla, köy kokeilees!

  Olin 15. pv liikkeellä, ja haeskelin paikkaa. Luulin sitä jtn tiibettipaikkaa?? kehutuksi, ja päädyin pakosalle ;))). Nyt kun tulin itekin takaisin Lilyyn, ja selasin teidän blogia, ja löysin tän jutun, ja tein kuvat, niin tunnistin teidät samoiksi, jitka tulivat mua vastaan kameran kanssa siinä ihme-tiibetti-mikälie? kadulla! 🙂

  Kiitos tästä tekstistä, koska nyt mä osaan mennä sinne! Ja, eh.. se onkin ihan tässä mun ns naapurissa ♡!

  Aurinkoista kevättä!!

  1. Heh! Mahtavaa Mia! 🙂 On tosiaan sellanen paikka, että kannattaa kattoa eka kartasta mihin on menossa. Mutta on kyllä myös pienen eksymisen arvoiset pöperöt! <3

   Ihanaa kevättä sullekin!

   -Anna

    

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *