Voita liput NRJ Workoutiin Tampereelle!

Morjensta!

 

Ja aivan käsittämättömän mahtavaa uutta vuotta!

Viimeset kaksi viikkoa on menny kaikilla teillä kuitenkin lähinnä laiskotellessa ja herkutellessa… niinku meilläki!

Siksipä tähän heti kärkeen sopiikin tälläinen liikunta-aiheinen kilpailu, jossa voi voittaa itselleen ja kaverilleen liput  NRJ Workout ryhmäliikuntatapahtumaan, joka järjestetään Tampereella Pyynikin palloiluhallissa 31.1.2015. Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen ja muista jättää meille sähköpostiosoite. Voittaja arvotaan ja julkistetaan 9.1. perjantaina.

Workout_Tampere_logo.png

A5-mainos.jpg

 

Tuolla tapahtuman nettisivuilla homma on selitetty näin:

 

NRJ Workout Tampere on Suomen suurin ja suosituin ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään Pyynikin palloiluhallissa. Tapahtumassa on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja joista voit koota sinulle sopivan liikuntaelämyksen osallistumalla esimerkiksi supersuosittuihin Les Mills -tunteihin, uusiin C-Workout treeneihin tai tapahtuman huipentavaan yhteistreeniin Stigin kanssa! Workoutissa voit tutustua uusiin tapoihin liikkua tai tulla kokeilemaan tuttuja tunteja uudenlaisessa ympäristössä. Huippuohjaajat ja -tekniikka takaavat ainutlaatuisen elämyksen, jossa hiki virtaa ja syke nousee! Liikunnan ohessa tapahtuman näytteilleasettajat esittelevät sinulle liikunnan ja hyvinvoinnin uusimmat trendit. Tule ja koe uudenlainen liikuntatapahtuma!

logo_fitnesstig_01.png

MVI_8325.MOV_.Still001_0.jpg

 

Muijat suuntaa tapahtumaan opettelemaan vähän juoksutekniikkaa ja kokeilemaan miltä treenaaminen tuntuu, kun Stig vetää livenä taustalla. Laitetaan teille sitten jälkikäteen vähän raporttia.

Eli nyt kaikki osallistumaan kilpailuun ja käykää tsekkaa ohjelma tästä! Vaikuttaa kyllä superhauskalta tapahtumalta!

 

-Muijat

 

Kommentit (11)
  1. Mukana! 🙂

  2. Jee mukana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *