Puoli vuotta reissussa + reitti kartalla

Hotellissa Singaporessa

Terveiset Singaporesta! Elokuun viimeisenä iltana hyppäsimme ystävien saattamana Tolstoi-junaan Helsingissä. Tasan kuusi kuukautta sitten nautimme aurinkoisesta Moskovasta. Olemme siis olleet jo puoli vuotta reissussa. Uskomatonta – tai kuten meillä on tapana sanoa, sairasta.

Moni on toivonut karttaa matkareitistämme. Osalle lukijoista paikkojen nimet eivät sano juuri mitään, osa taas haluaa seurata reissuamme reaaliaikaisesti. Toiveisiinne on vastattu – avoin Google-kartta tulee tässä:

Maailmanympärimatkan reitti kartalla

Puoli vuotta maailmanympärimatkalla karttanäkymänä

Kartasta näkee, missä olemme matkan aikana pysähtyneet, ja millä kulkuvälineellä liikkuneet paikasta toiseen. Päiväretkikohteita ei ole merkitty erikseen, mutta yhden yön reissut kylläkin (esim. seikkailu Olkhon-saaren itäiselle rannalle ja ex tempore –reissu Macaoon).

Kartasta näkee myös, mikä on todellinen sijaintimme, ja missä blogissa seikkaillaan. Toiveena olisi, että jossain vaiheessa nämä kaksi pallukkaa kohtaisivat. Karttamerkinnöissä on linkki postaukseen, joka käsittelee kyseistä kohdetta. Jos samasta paikasta on useampi postaus, niin kartan koonnut Chrisu on valinnut mielivaltaisesti yhden postauksen per karttamerkintä.

Yritetään myös viritellä kartta tuohon sivupalkkiin (ilmoitellaan asiasta blogissa ja Facebookissa). Siihen asti kartan voi tsekata linkistä tai painamalla yllä olevaa kuvaa.

Toiveista puheen ollen – kiitos kaikista kommenteista ja palautteesta postauksen suhteen! Toivepostauksia on tulossa esimerkiksi parisuhteesta tien päällä, maailmanympärimatkan suunnittelusta, junalippujen ostamisesta Venäjällä ja Mongolian kiertomatkan käytännön järjestelyistä. Tässä vaiheessa onkin siis luontevaa antaa sana teille jälleen kerran.

Mistä haluat lukea jatkossa? Mistä olisit halunnut kuulla enemmän? Haetko blogista inspiraatiota vai käytännön vinkkejä? Uppoaako kohdekohtaiset vai yleiset tai pohtivammat jutut? Vai kiinnostaako vaan tietää, miten elämämme tien päällä sujuu? Kaikki palaute ja kysymykset ovat myös tervetulleita sähköpostilla.

Marina Bay Sandsin kerroksessa 47

Kuvat: Vuoden alussa kerroin, että haluan uida Singaporessa infinity poolissa. Tänään saavuttiin Marina Bay Sands -hotelliin, joten aamu-uinti kaupungin kattojen yllä tiedossa. Ellan piti tietenkin päästä heti pelleilemään ja pomppimaan sänkyyn. Ja kyllä, mulla on vain tämä yksi mekko mukana reissussa. Siksi se on melkein joka kuvassa.

Seuraa maailmanympärimatkaamme myös muualla:

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI / BLOGIPOLKU

Kommentit (4)
 1. Johanna Hulda / Vida de Estrada
  1.3.2017, 22:34

  Mahtava juttu tuo kartta, sen avulla pysyy uudempikin lukija paremmin kärryillä että missä kaikkialla olette seikkailleet! Pitääkin käydä lukemassa noita teidän reissun ekoja postauksia, jos uskallan. Se voi nimittäin taas nostaa Trans-Siperia-kuumeen aika korkeaksi… Nauttikaa Singaporesta!

  1. sari /matkalla lähelle tai kauas
   3.3.2017, 07:20

   Onnea 6kk blogille! Ja mukavaa matkaa!

   1. Kiitos Sari, ja tervetuloa mukaan virtuaaliselle matkalle 🙂

  2. Kiitos Johanna! Rohkeasti vaan lukemaan 😀 Mulle oli tosi tärkeää, että päästiin aloittamaan maailmanympärimatka juuri tuolla Trans-Siperian junamatkalla. Oli niin mieletöntä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *