Adrtiatic sea in my mind

Tänään on (vihdoin) se ihana päivä, jolloin Morsio lähtee kerä sulhon lomalle! Tällä hetkellä istun lentokoneessa matkalla Kroatian Splitiin, josta matka jatkuu Marina Kastelaan, jossa meitä odottaa 45 jalkainen (kuulemma tosi sporttinen ja nopea) purjevene. Ystävät ja matkatavarat on pakattu mukaan ja viimeinen viikko painettu töissä pitkää päivää, jotta ensi viikko voidaan nauttia näissä tunnelmissa:

satama_-_mennaan_vaan.jpg

purjehdusta_kroatiassa_-_mennaan_vaan.jpg

Olemme nyt menossa neljättä kertaa purjehtimaan Kroatiaan ja edelleen se on mielestämme aivan huikea paikka. Maisemat ja vedet ovat upeita, hintataso kuhtuullinen, satamien palvelutaso erinomainen ja lämpötila vielä näin syyskuussakin aivan ihana. Nämä kuvat ovat viime vuoden reissulta, niistä lämmin kiitos ystävälleni Annalle!

Olemme pohtineet häämatkakohdetta viime aikoina ja tulleet siihen tulokseen, että olemme ehkä kuitenkin enemmän aktiivilomailijoita kuin rantalöhöilijöitä. Ehkä lähdemme häämatkalle purjehtimaan Karibialle..? Vaikka rentoilu onkin pienissä annoksissa ihanaa, niin pienimuotoinen puuhastelu lomallakin on aika mukavaa. Seuraavat pari viikkoa aion kuitenkin viettää chillaillen, välillä köydestä kiskoen ja elämästä nauttien about tässä asennossa:

chillaus_-_mennaan_vaan.jpg

 Haluaisitteko kuulla laajempaa postausta purjehduslomasta Kroatiassa?

Kommentit (1)
  1. Ei hullumpaa! Varmaan tekee loma terää itse kullekin. Olen muuten kuullut, että suomalaisen hääperinteen mukaan kaasot maksetaan mukaan häämatkalle – tämän ajatellaan tuovan onnea ja vaurautta, niin henkistä kuin maallista, hääparin elämään. Aika kiva perinne mielestäni, suosittelen harkitsemaan sen noudattamista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *