Aurinkoiset häät – hinta 130 000 euroa

sunny_wedding_-_mennaan_vaan.jpg

Bongasin eilen Hesarin nettisivuilta uutisen, joka riemastuttanee ainakin monia hieman tanakammalla budjetilla häitään järjestäviä: vihdoin on mahdollista järjestää aurinkoiset juhlat! Lehtijutun mukaan Brittiläinen yritys tarjoaa palvelua, joka takaa ettei sade pääse yllättämään juhlijoita. Yrityksen omat meteorologit ja lentäjät lähetetään ennen juhlia paikalle, jotka saavat hopeajodidin avulla pilvet satamaan ennen varsinaista juhlapäivää. Näin ollen taivaan luvataan pysyvän kirkkaana vuorokauden.

Samaa temppua on käytetty ennenkin, mutta lähinnä suuremmissa tapahtumissa, kuten olympialaisten avajaisissa, mutta nyt tämä lysti on tarjolla Ranskassa myös kaikille taviksille. Suolainen 130 000 euron hinta tosin saattaa rajata muutamat meistä pois.. 

Miten on, tilaisitko hääpäiväksi aurinkoa jos budjetti sallisi?

Kommentit (5)
 1. Todellaki tilaisin 🙂 

  oli muuten hauska tavata eilen!

  Terkuin,

  Vinkkipankkiiri 

  1. Miksi jättää sattuman varaan jos vois vaikuttaa 😉 Ja niin oli! 

 2. Haha, tää oli kyllä ihan huippu 😀

  Tuota temppuahan taidettiin tosiaan käyttää Pekingin olympialaisten avajaisissa (ja ehkä myös Moskovan?). Aasiassa ja Venäjällä hääbudjetit saattavat olla päätä huimaavia, joten ehkä sieltä idän suunnalta löytyy tällekin palvelulle käyttäjiä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *