Eipä kannattanut kokeilla

Kiinahuntu

Juu-u. Mitä tähän nyt sanoisi. Varoitettiin? Oli liian hyvä ollakseen totta? Selittelyt sikseen ja faktat pöytään. Päätin kokeilla mitä Kiina tarjoaa, ja tilasin hiukan kokeilumielessäkin JJ’s Houselta hunnun ja hiuskoristeen parisen viikkoa sitten. Hinta oli tietenkin edullinen ja kampanja lupasi alennuksen myös postikuluihin. Ensinnäkin UPS hoiti tilauksen toimitusta mielestäni melko huonosti, sillä paketista ei ollut ilmoitettu ollenkaan, vaan koska ovikelloon ei oltu vastattu, oli postiluukusta jätetty lappu, että paketin voi noutaa Vantaalta tai se lähetetään takaisin kahden päivän päästä. Kiitos vaan, jos olisin ollut vaikka käymässä mökillä. No, sain kuitenkin kuljteuksen sovittua uudestaan tälle päivälle ja paketti tuli sovittuun aikaan.

Kaivoin nyssykät laatikosta ja rupesin nauramaan. Huntu tuntuu sellaiselta kovalta hyttysverkolta, ja on (lopullisesti?) terävillä taitoksilla. Kangas tuntuu oikeastaan kovemmalta kuin hyttysverkko, Ikean prinsessaverho on suorastaan pehmoinen tuohon verrattuna! Ja sitten. Siinähän on reikä. Success! Hiuskoru oli luonnollisesti myös rikki.

Mitä tästä opimme? Kuuntele varoituksia, jotkut asiat vaan ovat liian hyvän kuuloisia ollakseen totta. Kaikki kunnia Kiinaan, hyvää kamaa sieltä saa, mutta ei näköjään JJ’s Housen kautta. Seuraavaksi lähden selvittelemään, saako nämä kammotukset jotenkin palautettua.

Onko kukaan tilannut huntua netistä? Tuliko kunnon kamaa?

Kommentit (6)
  1. 狗屁

  2. Talvirinsessa
    29.7.2014, 16:46

    Voih 🙁 Siskolleni kävi hääpuvun kanssa myös ohraisesti. Toisaalta kokemus oli sen verran koominen, että se lähinnä nauratti. Puku, jonka piti olla mittojen mukaan tehty, ei vastannut mitoitukseltaan lainkaan sitä mitä oli ilmoitettu. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *