Erilainen ”bändi” häihin: SÄX

SÄX 1 - Mennään vaan.jpg

Olemme molemmat aina harrastaneet musiikkia, joten muusikkokavereita on kertynyt matkan varrella paljon. Jokaisella on oma juttunsa, mutta nämä kaksi kaverusta ovat keksineet jotain aivan uutta ja ennenkuulematonta, nimittäin SÄX on yhdistänyt saksofonin ja DJ:n! Jos perinteinen hääbändi ei tunnu omalta, niin SÄX voisi olla juuri teille: tyylikästä, menevää, sopivan erilaista ja aivan maagista kuunneltavaa.

Kundit ovat ponkaisseet maailmanvalloitukseen Turusta, jossa he ehtivät esiintyä jokirannan terasseista Viking Gracen avajaisiin. Sittemmin kaksikko on keikkaillut ulkomaillakin, viimeksi Hollannissa, ja kansainvälinen musiikkiblogiskene on noteerannut tämän ennakkoluulottomasti uusia aluevaltauksia kahmineen duon hyvin positiivisesti.

live_-_vaasa.jpg

SÄX kuulemma keikkaille koko tulevan kesän, ja Andy kertoi, että he tekevät mielellään myös hääkeikkaa. Lavalla näkyvän duon, Andy Skädämin ja DJ Skittl3sin lisäksi mukana kulkee myös porukan tuottaja, joka toimii keikoilla äänimiehenä ja varmistaa näin etteivät korvat poksahda. SÄX tuo myös mukanaan äänentoiston, mikäli juhlapaikalla ei sellaista ole. Kundit ottavat toiveita vastaan ja ovat muuntautumiskysyisiä niin, että aina löytyy tunnelmaan sopiva setti.

Duo on ollut ahkera myös studion puolella ja SÄXin toukokuussa 2013 julkaistun esikoislevyn, EP Broadcasting in Paris, jälkeen on julkaistu jo kolme singleä ja keväällä on kuulemma luvassa lisää. SÄXin nettisivuilla ja soundcloudissa pääsee kuulemaan enemmän maistiaisia SÄXin tuotannosta.

Kirjoittelin aikaisemmassa bändipostauksessa, että olisi aina hyvä päästä kuulemaan bändiä etukäteen. Nyt on aivan eeppinen tilaisuus, sillä SÄX on livenä ensi lauantaina 12.4 Långvikissa Kirkkonummella klo 19 alkaen! Paikalle voi mennä syömään illallista tai nautiskella vaikka drinksun SÄXiä kuunnellen. Siellä nähdään!

Kommentit (2)
  1. Toi olis niin mun makuun! Tuollaista on tullut ulkomailla ja ihan koto Suomessakin kuunneltua.. ihan huippua 🙂

    1. Mahtavaa! Sieltä vaan SÄXiä tilaukseen 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *