First things first eli ne timangit

Vihkisormus

Hellurei ystävät! Olen palannut radioaalloille aka vähitellen hengissä jälleen. Huhhuh, aikamoinen puristus tuo häiden järjestäminen oli ja viimeiset viikot olivat aikamoista härdelliä, pakko myöntää. Nyt kun on viikon verran vedetty henkeä alamme vähitelleen olla palautuneet ja jaksamme jatkuvasti olla innoissamme siitä, kuinka paljon ihmisellä voi olla ihan vapaa-aikaa töiden ja muiden pakollisten lisäksi.

Emme ole vielä saaneet kuvaajalta kuvia juhlista, joten päätin aloittaa purkamisen näistä ikuisista, eli dimangeista. Kihlasormuksesta kirjoittelin jo silloin vuosi sitten täällä ja hääpäivänä kihla sai rinnalleen täydennykseksi hyvin klassisen rivisormuksen. Olin suunnitellut jo kihlasormusta hankittaessa, että rinnalle tulee rivisormus, mutta sen hankkiminen jäi vasta tälle syksylle. Kiertelin muutamissa paikoissa ja vertailin eri valmistajien malleja, mutta lopulta palasin TimanttiForumiin, josta myös kihlasormus aikanaan ostettiin. Palvelu oli erinomaista, hinta erittäin kohtuullinen ja lopputulos juuri sellainen kuin toivoinkin. Sormus on 18 karaatin valkokultaa, ja siinä on kevyesti pyöristetyssä flakkarungossa raeistutuksessa 11 kappaletta 0,01 kokoisia Wesselton VS -kiviä. Heillä ei ollut valmiina juuri näillä spekseillä olevaa sormusta, joten sellainen valmistettiin minulle tilauksesta parissa viikossa.

Vihkisormus

Mieheni käytti koko vuoden kihlajaisista asti 15 euron glitter-sormusta, jotka hankimme meille silloin aluksi ennen kuin minun sormukseni valmistui. Hän oli vakuuttunut että jatkaa tämän sormuksen kanssa mielellään myös jatkossa, mutta yllättäen tuo hopeinen rihkamasormus oli jo vuodessa kulunut ja himmentynyt aika huonoon kuntoon. Sain suostuteltua hänet TimanttiForumiin katsomaan muita vaihtoehtoja, ja kerroin että jos hän ei hukkaamisen pelossa halua kultaista somusta, voidaan myös pyytää, että sormus tehtäisiin esimerkiksi kestävästä titaanista. Lähdimme kuitenkin liikkeestä oikein tyylikäs 4 millinen valkokultasormus mukanamme ja mies oli tyytyväinen valintaansa. Sanoin, että onpahan kannustin olla hukkaamatta kun hinta oli enemmän kuin sen 15 euroa!

Ihanaa sunnuntaita ystäväiset, nautitaan näistä viimeisistä upeista syyspäivistä!

Kommentit (2)
  1. Kaunis yhdistelmä. 🙂

  2. Ihanat nuo sun sormukset! Sun vihki on tooosi samanlainen kuin mun kihla! Eli siis upea! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *