Hääaamu

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Heräsin hääaamuna Långvikin sviitissä jättimäisestä sängystä kaason vielä tuhistessa vieressä. Pomppasin ensimmäiseksi katsomaan ikkunasta millainen ilma oli, ja että oliko illalla epäilyttävästi finniä muistuttava asia päättänyt kasvaa entisestään vai ymmärtänyt häipyä. Uskon tahdonvoimaan molemmissa asioissa, sillä naama oli kunnossa ja ilma mitä loistavin.

Olimme sopineet, että Saara tulisi klo 8 aamulla laittamaa ensin kaasojen hiukset ja siirtyisi sitten minun kimppuuni. Minä sain näin ollen tassutella hetken pidempään pyjamassa, käydä rauhassa aamiaisella ja suikussa. Sain yllättävän hyvin nukuttua, joten olin aamusta alkaen hyvällä tuulella ja luottavainen päivän kulkuun. Olinhan ohjeistanut loistotiimini edellisenä päivänä todella hyvin ja päättänyt, että hääpäivänä en enää huolehdi mitään! Uskon, että tämä oli todella tärkeää – päättää ottaa rennosti. Saaran mukaan menin top vitoseen rauhallisissa morsiamissa, ja olin tittelistä melko ylpeä.

IMG_8646.jpg

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

_MG_8612.jpg

_MG_8613.jpg

_MG_8622.jpg

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

_MG_8626.jpg

Långvikin kokoussviitti on v a l t a v a, joten mahduimme neljän tällättävän ja yhden tällääjän + valokuvaajan kanssa huoneeseen heittämällä. Tämä oli tosi mukavaa, koska pystyimme näin olemaan koko aamun yhdessä. Saara oli ollut Lågvikin normihuoneessa meikkaamassa erästä morsianta, ja sielläkin oli kyllä kuulemma ihan mukavasti tilaa. Aamu sujui rattoisasti pienistä hässäköinneistä huolimatta, kuten että kaadoin jättimäisellä kylpytakillani täyden skumppalasin melkein Saaran meikkiarsenaalille (!!!) ja jossain vaiheessa muistin jättäneeni hääkimppuni juhlapaikan jääkaappiin. Oh well. Kaikesta selvittiin!

Sillä aikaa kun me tytöt laittauduimme ja valmistauduimme päivään, sulhio ja bestmanit pääsivät nauttimaan Långvikin kylpyläosastosta. Kylpyläosastolla on kuulemma mainio saunaosasto ja poreammeet normi uima-altaan lisäksi. Armas mieheni suorastaan rrrakastaa kylpemistä ja poreita, joten porekylpeily hääaamuna oli varmaankin erinomainen startti päivälle. Pojat olivat myös osanneet varautua juhla-aamuun asiaankuuluvalla tavalla.

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Hääpäivän aamu - Mennään vaan

Millaisia hääaamufiiliksiä muilla?

Yhteistyössä Långvik Congress Wellness Hotel

Kommentit (2)
  1. Voi että miten kuvista ja tekstistä välittyy aivan mahtava tunnelma. Vaikuttaa siltä, että hääpäivä on ollut ihan perfetto!

    1. No juu! Meni ihan odotukset ylittävän mukavasti :)) Ylitin odotukset olemalla flippamatta niin muillakin oli kivaa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *