Häähoroskooppi

astrid_-_mennaan_vaan_0.jpg

Kauris ja Vaaka matkalla avioliiton satamaan

Nyt on kuulkaa Venuu.fi:n pojat pistäneet parastaan! Täysin tieteellisesti todeksi todistettu häähoroskooppi on täällä! H E L M I

Olen itse horoskoopiltani vaaka, mutta täytyy myöntää etten kovin perehtynyt näihin horoskooppijuttuihin ole. Venuun kunniaksi on mainittava, että selvitin tämän vuoksi myös tulevan mieheni horoskoopin. Kauris näkyy olevan. Nyt jos joku tietää näistä enemmän ja Kauris ja Vaaka on joku tähtitaivaan pahin mismatch, niin älä pliis kerro sitä kommenttiboksissa, ehkä joku taikausko voi minussakin herätä. No mutta siihen häähoroskooppiin:

Vaaka 22.9.-22.10.

Puku:Uusin muotilehti voisi auttaa tässä. Tai ehkäpä joku huippusuunnittelijan luomus?

Korut:Yksi elegantti ja kallis koru. Ehkäpä safiiri?

Hääpäivä:Vaa’an uusi kuu lokakuun kuudentena tarjoaa taikaa. Muutoin kannattaa odottaa marraskuun 24.-29., joulukuun 9.-12. tai tammikuun kaksi viimeistä viikkoa. Perjantaiaamupäivä voisi olla hyvä.

Häät:Avainsanat vaa’an häissä on tyylikkyys, eleganttius ja muodikkuus. Pieni saari rannikolla, josta vain viisitoista ihmistä on kuullut.

Hääjuhlatila:Villa Kataya

Häämatka:Ei mitään halpaa ja tyylitöntä. Jos rahatilanne on huono, vaaka kyllä odottaa parempia päiviä. Jos rahaa taas löytyy, italialainen design-talo voisi olla kiva häämatkakohde. Shampanjabrunsseineen tietysti.

Häälahja:Ei mitään vitsikästä, ei missään nimessä! Jos sinulla ei ole varaa johonkin aitoon brändituotteeseen, lähetä kauniita kukkasia ja kortti. Tai lahjoita valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen – ja kuuluta siitä kaikille.

Vaaka vaimona:Kerran kun vaakanainen päättää pitää huolta sinusta, hän keskittyy sinuun täysiä. Hän ei välttämättä tee ihan kaikkea itse, mutta hän kyllä pitää huolen, että kaikki tulee tehdyksi tavalla tai toisella. Hänellä on kaikesta huolimatta taloustuntemusta. Ja tyyliä, sitä häneltä löytyy.

Mitä seuraavaksi:Helppoa ja menestyksekästä aikaa tulossa. Tavoitteesi on saavutettu, suunnitelmasi toimii ja unelmasi odottavat vain toteutumistaan. Ainoa jäljellä oleva kysymys on mitä todellakin haluat? Päätöksen aika.

Täytyy sanoa, että tämän horoskooppini perusteella kuulostan aika snobilta tyypiltä 😀 Vaikka pakko myöntää, että osassa jutuista ollaankin nyt aika inhottavankin lähellä totuutta, himpura! Ihan noin fäshiön ja design ei kuitenkaan meidän häät ole. Kauriin häät näyttävät horoskoopin mukaan aika erilaisilta. Mutta onneksi tässä nyt puhuttiinkin morsiamista, kaurismiehen häät tietty näyttävät ihan erilaisilta, eikös juu.

Menikö teillä häähoroskooppi nappiin?

Kommentit (10)
 1. Hahaha, minäkin olen vaaka ja aika osui ja upposi moni kohta. Vaikka en siis ole edes kihloissa 😀 

  1. No nyt on hyvä syy kohta olla !

   1. 😉 😉 

 2. Mä olen härkä ja ei kyllä nyt mennyt ihan nappiin: ”Puku: Pehmeä, utuinen violetti tai lila samettisin koristein.. ja paljon kerroksia!”… Tää ois ehkä se dress from hell!!

  Toisaalta ei mikään muukaan niistä kyllä juurikaan osunut 🙂

  1. Haha, odota vaan – ehkä toi sit lopulta kuitenkin toteutuu, sanoihan horoskooppi niin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *