Hääkampaus – ideakuvia

Hääkampaus 1 - Mennään vaan.jpg

Kokeilin viime viikolla jälleen hääpukuani (menee päälle ja kiinni!!) ja jäin pohtimaan samalla hääkampausta. Tyyli on ollut aika selvillä alusta asti, mutta kun alkuviikosta sovin ajan koemeikkiin ja -kampaukseen, rupesin entistä ponnekkaammin etsimään inspiraatiokuvia. Yksi asia, mistä en hääjärjestelyihin liittyen ole stressannut enää pitkään aikaan, on oma meikkini ja kampaukseni. Olen nimittäin yhtä etuoikeuttu kuin Anna Abreu, ja kauneudestani hääpäivänä vastaa Saara Sarvas!!! *pieni ilotanssi* Yhteinen ystävämme mahdollisti tämän kyselemällä Saaralta jo hyvissä ajoin viime vuonna hääpäivämme perään. Saara pyysikin sanomaan, että ei tällä hetkellä voi ottaa enempää näitä hääkeikkoja (vaikka niistä kuulemma kovasti pitää, jee), sillä kalenteri pursuilee jo muutenkin.  On ihanaa, että voi luottaa aivan satasella siihen, että meikistä ja kampauksesta vastaa hääpäivänä raudanluja ammattilainen. Olen seurannut Saaran blogia pitkään ja luotan hänen tyylitajuunsa täydellisesti. Joidenkin taitavien tyyppien kanssa ei välttämättä tyyli osu aina yksiin ja sen vuoksi ei kampaus ja meikki välttämättä olisi itselle mieleen. Minulla on yksi tällainen meikkikatastrofi menneisyydestä muistissa, ja tämän vuoksi arvostan Saaran panosta aina vain korkeammalle. Odotan todella innolla koemeikkiä ja -kampausta, se on jotenkin niin konkreettinen asia näissä häävalmisteluissa!

Kampauksen tyyli tulee olemaan matala ja rento nuttura, jota voisi kuvailla sanalla pehmeä. Kampauksen tulee olla kuohkea, mutta luonnollisen näköinen ja siinä saa olla jonkin verran kokoa. Nutturaan lisätään mahdollisesti irtohiusta, jos kampauksen volyymi sitä vaatii. Saara lupasi minulle tätä tekotukkaa lainata kampausta varten, ja monet muutkin kampaajat lainaavat asiakkailleen hiusta, jotta sitä ei tarvitse yhtä päivää varten ostaa. Olen myös ajatellut, että haluaisin nutturan päälle tuollaisen pitsikoristeen, kuten yllä olevassa kuvassa. Tämä koristus on kuitenkin vielä metsästysasteella, joten saa nähdä kuinka käy.

Hääkampaus - Kollaasi - Mennään vaan.jpg

Onko muilla syysmorsiamilla jo kampauskuviot selvät?

Kommentit (9)
  1. Ihania kampauksia, susta tulee niin kaunis morsian! <3

  2. Sosiaalisen mediam voima on uskomaton 🙂 kiitos ihanat, että löydätte minut mitä ihmeellisimmistä paikoista! Teidän ansiosta saan turvallisesti ”häähössöttää” ❤️ Ps. Instani on privaatti, mutta älkää antako sen häiritä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *