Hääkengät

About ensimmäinen asia, jota ajattelin aloitettuani hääsuunnitelmat, olivat hääkengät. Olen niitä tyttöjä, joilla on kenkiä enemmän kuin säilytystilaa ja täydelliset kengät ovat todellinen sydämentykytyksen aihe. En ole missään vaiheessa ollut huolissani, ettenkö onnistuisi löytämään kaikki toiveeni täyttävää hääpukua, mutta sen sijaan olen jo useampaan kertaan ollut huolissani, etten löydä upeita hääkenkiä!

En halua ihan perinteisiä valkoisia satiinikenkiä, vaan kengissä on oltava joku juju. Olen paljon lyhyempi kuin sulhaseni, joten haluan hääpäivänä pukeutua melko korkeisiin kenkiin. Huonoissa koroissa päivästä tulisi aivan kammottava, joten korkojen on oltava laadukkaat ja mukavat. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin pyrkinyt vähentämään ”turhaa” shoppailua ja ostamaan vain pitkäaikaisia ja hyvistä materiaaleista valmistettuja vaatteita ja kenkiä. Näin ollen ajattelin, että loistojuttu olisi ostaa hääkengiksi sellaiset korkkarit, joita voisi käyttää myös jatkossa. Tällaiset olisivat esimerkiksi Louboutinen nuden väriset umpinaiset korkokengät. Nudet korkkarit myös sopivat hyvin syksyyn ja menevät varmasti kaikkien pukujen kanssa. Nämä olisivat siis hyvin varma valinta, tosin ehkä myös hiukan tylsä. 

nude_haakengat_-_mennan_vaan.jpg

Kaikenlaiset härpättimet ovat kengissä kivoja, jos ne on toteutettu hyvin. Mikä olisikaan parempi tilaisuus pukeutua ihaniin härpätinkenkiin kuin oma hääpäivä? Sitähän minäkin. Näissä härpäkkeissä voisin kyllä astella alttarille.

kukkasandaalit_-_mennaan_vaan.jpg

royhelokengat_-_mennaan_vaan.jpg

sulka_haakengat_-_mennaan_vaan.jpg

Tyylikkäät samppanjan väriset satiinikengät olisivat myös hienot, mutta joku juttu niissäkin saisi olla. Hääpäivä on myös yksi niistä harvoista kerroista kun luvan kanssa voi vetää jalkaansa timatteja ja glitteriä.

samppanjakengat_2_-_mennaan_vaan.jpg

Täydellisimmät hääkengät, jotka olen tähän mennessä nähnyt, ovat murretun roosan väriset avokärkiset satiinikengät. Nämä upeat kengät löytyivät Pinterestin kautta ja ovat ilmeisesti jonkun (hyvällä maulla varustetun) suomalaisen morsiamen kengät. Jos tiedät, mistä nämä kengät ovat peräisin, ole niin kiltti ja kerro se myös minulle!

taydelliset_haakengat_-_mennaan_vaan.jpg

Millaiset kengät olisivat sinun mielestäsi täydelliset hääkengät?

Kaikki kuvat Wedding Inspiration sivultani Pinterestistä, mistä löytyy myös lisää inspiraatiokuvia kivoista hääkengistä!

Kommentit (13)
  1. Totta, eiväthän ne kengät sieltä mekon alka kauheasti näy.. Paitsi juuri pohjat kirkossa! En kyllä usko, että luksusleiman ja maalaisromantiikan ristiriita varsinaisesti haittaisi, suurin osa vieraista ei siihen kuitenkaan kiinnittäisi mitään huomiota:)

  2. Kyllä itse olen klassikoiden kannattaja, mukavuutta unohtamatta. Etenkin jos olet päätymässä pitkään, jopa laahukselliseen leninkiin, en ymmärrä, mikä on meganäyttävien kenkien pointti. Jos kenkien käyttökerrat jää vähäisiksi, en ainakaan itse ostaisi muutaman hassun vilahduksen vuoksi härpäkeunelmia. Jos taas on nilkat paljastava tai muuten lyhyempi puku, hullut bilehöyhenruusukrebakengät on mielestäni lähes perusteltu päätös. Itse karsastaisin myös Louboutinin punaisia pohjia ja luksusleimaa maalaisromanttishenkisissä häissä (joihin aiemmin julkaisemasi kuvat juhlapaikasta viittasivat), mutta saatanpa olla vain takakireä ja köyhä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *