Hääkokki bookattu: Sami Garam!

sami_garam_2_-_mennaan_vaan.jpg

Sami Garam

Häiden to do -lista alkaa hitaasti, mutta varmasti lyhentyä, sillä meillä on kokki! Eikä mikä tahansa kauhanheiluttelija, vaan itse Sami Garam!

Garamien perhe on oman perheeni pitkäaikaisia ystäviä, ja kun häiden ruokapuolta alettiin miettiä, hiipi mieleen ajatus eräästä huippukokista. Hommahan natsasi ja ruokahuolet on tätä nykyä muisto vain. Sen verran olen Samin kokkailuja saanut vuosien varrella maistaa, että minulla ei ole pienintäkään epäilystä etteikö hääpäivän tarjoilut olisi aivan mahtavat.

Häät ovat syyskuussa, joten ajatus oli alunperinkin tukeutua menussa satokauden kasviksiin, sieniin ja muihin syksyn makuihin ja tunnelmiin. Sami oli heti juonessa mukana ja kuvaili ihanan rustiikkisen ja runsaan noutopöydän – meidän ei tarvinnut kuin nyökytellä. Nyt on vielä yksityiskohdat harkinnassa, saamme itse ehdotella omia lempimakuja tai vastaavasti inhokkeja, joita haluamme tahi emme häissämme tarjottavan. Mietitään siis. Vaikka uskon vakaasti, että vapaiden käsien antaminen on moiselle taiteilijalle ehdottomasti paras ratkaisu.

sami_garam_-_mennaan_vaan.jpg

Nämä kuvat ovat parin vuoden takaa ystäväperheen puutarhajuhlista, joissa Sami kokkaili tuossa pihalla vaikka kuinka monen ruokalajin illallisen 40 hengelle. Ihan parhautta! Tykkään hyvästä ruuasta ja seurasta, ja paras tapa nauttia molemmista on rennot juhlat, joissa ei turhaan pönötellä. Toivottavasti häistämmekin tulee juuri sellaiset juhlat!

Onko teillä häiden ruokapuoli jo hallussa? Ajatuksia tai vinkkejä menun suunnitteluun?

Kommentit (2)
  1. Oi, herahti ihan vesi kielelle, kun kuvittelen minkälaisia herkkuja hän teille loihtiikaan! :p

    1. Hihi, niinpä! 🙂 Sitä odotellessa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *