Hääkutsustressi

Tänään on stressi. Hääkutsustressi. Saimme ensimmäisen vedoksen hääkutsujen suunnittelijalta ja nyt aivot käyvät ylikierroksilla pohtiessa kaikkia yksityiskohtia. Halutaanko sanoa kutsussa juuri näin tai noin? Minä värinen kortti? Tekstit? Kaikki? Apuva. Luulin, että meillä on tässä ihan selvät sävelet, mutta kun konkreettinen ehdotus tupsahti postiin, huomasin, kuinka moni asia vielä mietityttää. Onneksi kortin suunnittelija ja tekijät ovat huippuammattilaisia (kerron pian näistä lisää!), joten lopputulos tulee varmasti olemaan hieno. Turvauduin jälleen hääsuunnittelijan raamattuun, Pinterestiin, ja bongailin ideoita.

kaksiosainen kutsu - Mennään vaan.jpg

kukka - mennään vaan.jpg

Linnut.jpg

rustic_pink_wedding_invitation_-_mennaan_vaan.jpg

Rustiikkisuus siis pienellä twistillä näyttää nyt viehättävän. Pitsi myös. Nyörit ja härpättimet. Jes. Eiköhän näistä kortit kasaan saada!

Millainen hääkutsu teitä viehättää? Perinteisempi klassinen kutsu vai vähän rosoisempi?

 

muoti trendit oma-elama
Kommentit (4)
  1. Mä niin fiilaan sun tuskaasi. Mäkin luulin että kutsuasia on selvää pässinlihaa. Ei vaan ole ei.
    Onneksi meillä on kuitenkin vielä aikaa tätä miettiä, mutta vuoden alussa vielä ruusuisesti ajattelin että tilaan kutsut jo nyt että ne on sitten valmiina. Viimeiset 4 kuukautta tässä onkin koluttu nettiä läpi ja kaikki valmiina olleet suunnitelmat ovat meneet uusiksi.
    Apua!

    1. Juu, no todellakin tiedän tunteen! Eilen armas siskoni tosin tipautti maanpinnalle ystävällisellä ”älä nyt suutu, mutta suurin osa heittää sen kutsun vaan roskiin – älä stressaa”. Vähän stressaan kuitenkin, mutta nätti siitä joka tapauksessa tulee, joten aion olla menettämättä yöuniani tämän takia 🙂

  2. Rosoinen, rustiikkinen kutsu on ihana!

    1. No sitä minäkin, vähän pitää olla luonnetta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *