Hääkutsut – askartelusavotta vai printtisprintti?

Kohta olisi aika lyödä lukkoon tärkeitä asioita, ensimmäisenä hääkutsut. Haluan, että kutsut ovat linjassa muidenkin häiden materiaalien kanssa (wedding stationery, mitä se on suomeksi?), kuten pöytäkorttien ja ohjelmien, joten ainakin fontit ja tyylit tulee nyt valita. Valinnoista täytyy tykätä myös vielä 7 kuukauden kuluttua, joten kannattanee valita huolella.

haakutsu_1_-_mennaan_vaan_0.jpg

Joku viisaasti lausui, että hääkutsu on vieraiden ensimmäinen kosketus tuleviin häihin, ja näin ollen määrittää mielikuvia siitä, mitä tuleman pitää. Myös teemavärit monesti paljastetaan hääkutsuissa, ja ainakin joillekin vieraille tämä on ohjenuora myös pukeutumiseen.

Olen tehnyt taas useita sukelluksia Pinterestin ja Etsyn ihmellisiin maailmoihin hääkutsuinspiraatiota etsiessäni. Huomasin yhden yhtäläisyyden katsoessani jälkikäteen millaisia kuvia olen pinnaillut: lähes kaikissa kutsuissa on jokin ”juju”. Joku ylimääräinen härpäke tai muu vekkuli lisä, mikä tekee muuten aika simppelistä kutsusta vähän hauskan. Taidan siis haluta ennemmin iloiset kuin kovin juhlavat tai sliipatut kutsut. Uskoisin, että tuleva puolisko on samoilla linjoilla tässä asiassa, joten vahvasti menee!

haakutsut_6_-_mennan_vaan.jpg

Aika vekkuli olisi tällainen ilmapallokutsu vai mitä? Kurjaa toki olisi, jos pallo puhkeaisi, ja jollekin jäisi kutsu epäselväksi 😀

haakutsut_4_-_mennaan_vaan.jpg

Millaiset kutsut teillä on suunnitteilla tai olette viime aikoina saaneet hienoja hääkutsuja?

Kaikki kuvat Pinterest.

Kommentit (10)
  1. Vau, tuo ilmapalloidea olisi tosi hauska!! Jos oisin aikaisemmin tuon kuvan löytänyt, olisin voinut harkita sitä vakavasti 😉

    1. Joo, se on kyllä ihan helmi!! 😀 Meillä jäi std toteuttamatta, mutta tämä olisi kyllä ollut ihan kärkisijoilla..

  2. Meillä tuskaillaan kutsujen tekstien kanssa. Olen siitä onnellisessa asemassa, että hey look suunnittelee kutsut, mutta minun pitää miettiä ne pirun tekstit! se on kamalaa! Päässä on tyhjää ja ajatus ei kulje. PRKL sanon minä. Ehkä vaikeinta tähän mennessä. Miten ilmaista asiat selkeästi, tyylikkäästi, persoonallisesti ja vielä teeman mukaisesti? ei oo helppoa ei.

    Toi ilmapallo STD on kyllä ihan helmi <3

    1. Apua, niin pitkälle mä en ole vielä edes uskaltanut ajatella! HUOH

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *