Hääkutsut on painossa!

studio_unicco_7_-_mennaan_vaan.jpg
Yhteistyössä Studio Unicco ja Pappery.

Meidän hääkutsut lähtivät torstaina painoon! Jippii! Eikä mihin tahansa painoon, sillä meidän hääkutsut painaa ihana käsityöläinen Annika Gummerus Studio Uniccosta. Kun Annika otti minuun alkuvuodesta yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä, pomppasin ylös ja pidin pienen tanssin. Olin nähnyt Annikan töitä häämessuilla ja ihastuin tuohon paperia ja kaunista painotyötä kunnioittavaan ilmeeseen, joka kaikissa Annikan tekemissä kutsuissa toistui. Annika painaa sekä digipainoa että muotin avulla käsityönä painettavaa kohopainoa. Studio Uniccon blogissa on lisää ihania esimerkkejä ja värimalleja hänen tekemistään töistä.

studio_unicco_9_-_mennaan_vaan.jpg

Annika esitteli minut toiselle paperia rakastavalle käsityöläiselle, suunnittelija Sannamari Vuorelalle Papperysta. Sovimme, että Sannamari suunnittelisi meidän hääkutsumme ja Annika painaisi ne. Suunnittelutyö käynnistyi, kun kävimme tapaamassa Sannamaria muutama viikko sitten. Kerroimme meidän hääsuunitelmistamme, niistä värimaailmoista joita olemme häihin ajatelleet ja siitä ”fiiliksestä”, jota toivoisimme kutsuissa ja häissä olevan. Lähetin vielä perään muutaman inspiraatiokuvan Sannamarin katseltavaksi. Näiden pohjalta Sannamari laati meille niin sanotun ”mood boardin” eli vapaasti fiilistaulun, jotta oltaisiin samalla sivulla niistä teemoista, joiden pohjalta suunnitelmaa lähdettiin työstämään.

Pian ensimmäinen versio kutsusta kolahtikin sähköpostiin ja minulla oli nenä kiinni kännykän ruudussa kun minun oli heti päästävä näkemään Sannamarin luomus. Lopullinen kutsu muokkaantui tuosta ensimmäisesta luonnoksesta jonkin verran, sillä täällä on näköjään yksi superfriikki morsio. Aluksi vannoin, että ei meillä mitään tarkkaa näkemystä tähän ole, mutta kun konkreettinen luonnos tuli nenän eteen niin kyllä niitä toiveita kummasti löytyikin 😀 Sannamarilla on laaman hermot, sillä toiveemme otettiin todella mukavasti vastaan ja suunnitelmaa työstettiin, kunnes olimme aivan supertyytyväisiä. Upeaa palvelua, kiitos vielä! Papperyllä on myös ihana valmismallisto, jossa on kauniita ja myös hyvin erilaisia kutsuja, jokaiseen makuun varmasti löytyy sopiva.

pappery_1_-_mennaan_vaan.jpeg

Puhuin tässä Annikasta ja Sannamarista käsityöläisinä, sillä tämä on termi jota he itse itsestään mielellään käyttävät. Yksilöllinen paperituotteiden, kutsujen, korttien ja ohjelmien suunnittelu on herkällä korvalla asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtyä taidetta ja käsityötä alusta loppuun. Vaikka nykyään on madollista tilata netistä vaikka mitä, on tällaisen ammattilaisen huolella toiveiden mukaan tekemä työ kuitenkin aivan eri asia. Hypistelimme tapaamisessa eri paperilaatuja, katselimme valtavia värikarttoja, mallailimme erilaisia koristenauhoja ja näiden kaikkien yhdistelmiä erilaisiin kirjekuoriin. Puhumattakaan siitä tietotaidosta ja ideoista, joita molemmilla kutsuntekijöillä oli tarjota asiakkaan käyttöön.

Nyt odotamme vain jännityksellä valmiita kutsuja! Ihanan jännittävää.

Oletteko ajatelleet teettää kutsut vai askarrella itse?

 

 

Kommentit (8)
 1. Oi hauskaa teillä on sama juhlapaikka kuin meillä! Me ollaan teitä vaan pari kuukautta jäljessä. Uskaltaako kysyä minkä hintaluokan hommia suunnittelu ja painatus on käsityönä? Kiinnostaisi myös helpottaa askartelu-urakkaa..

  1. Hauskaa 🙂 Hinnat vaihtelevat luonnollisesti riippuen siitä, millaiset kutsut haluaa. Paperilaatu, painotekniikka ja eri osien määrä vaikuttaa suoraan kustannuksiin. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä tarjousta! Studio Uniccon valmiiksi suunnitellun malliston hinnasto löytyy täältä:

   http://www.studiounicco.fi/tuotteet.html

 2. Paula Reimi
  14.5.2014, 19:39

  Nuo toisen kuvan kutsut ovat TÄYDELLISET !!!!! <3<3<3 Oliskohan ihan ookoo ottaa ihan täysin samanlaiset kutsut itsellekin? ;D Taas hiipii tämä MÄ HALUUN JO NAIMISIIN -fiilis 😀

  1. Ihanaa! No tietty voi ottaa samanlaiset:) Muistaakseni nuo kyseiset kutsut löytyvät vielä Uniccon ”valmismallistosta”, joten varmasti löytyy 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *