Häälahjavinkki 2014 hääpareille

aterimet_2014_1_-_mennaan_vaan.jpg

Ajattelin vinkata teille kaikille muille vuoden 2014 hääpareille (ja häälahjaa metsästäville) uudesta aterinsarjasta, joka on julkistettu vuodelle 2014. Kyseessä on Hackamnnin limited edition mallisto nimeltään 2014! Osuvaa, eikös?

aterimet_2014_3_-_mennaan_vaan.jpg

Olemme samassa tilanteessa kuin suurin osa jo pidemmän aikaa yhdessä eläneistä hääpareista, eli meillä on jo lähes kaikkea eikä kaappeihin varsinaisesti kauheasti uusia asioita kaivata. Kauneusvirhe keittiömme puolella oli kuitenkin aiemmin aterimet, sillä olimme vain tylysti aikanaan yhdistäneet molempien keräilyeräaterimet ja menty niillä monta vuotta. Kihlajaisjuhlien lähestyessä äitini ilmoitti, että he ostavat meille kunnon aterimet lahjaksi, kunhan vain ilmottaisimme millaiset haluaisimme. Kävimme kiertämässä ja hiplaamassa kaikki markkinoilla olevat aterinsarjat, mutta mikään ei oikein tuntut omalta. Kunnes 2014 -mallisto julkaistiin. Täydellinen!

Mallistossa yhdistyy kaikki toiveemme: yksinkertainen, kaunis, klassinen ja hyvä kädessä. Osa aterimista on liian painavia, mutta nämä ovat keveitä ja niillä on mukava syödä. Mallistossa on vain nämä neljä osaa, mutta koska nämä ovat niin simppelit, käyvät ne hyvin yhteen muiden sarjojen salaattiottimien ja muiden osien kanssa.

aterimet_2014_4_-_mennaan_vaan.jpg

Muutaman kuukauden käytön jälkeen voimme lämpimästi suositella! Ja onhan se nyt vaan aika söpöä että kihlajaislahjaksi saamamme aterimet ovat nimeltään häävuotemme. Cheesyä, I know, mutta juuri siksi niin söpöä 🙂

Onko teidän häälahjatoiveet jo tiedossa? Hyviä vinkkejä?

Kommentit (5)
 1. Pyysimme ensisijaisesti täytettä häämatkatilille, mutta teimme varmuudeksi myös lyhyen lahjalistan. Hyvä niin, koska saimme useita lahjoja listalta. Meilläkin on kaapeissa jo kaikki tarpeellinen, mutta pyysimme muutamien Ikea-astioiden tilalle Iittalaa ja Arabiaa.

  1. Tuo kyllä kuulostaa kovin järkevältä, kaikki eivät kuitenkaan halua tuoda sitä rahaa. Pitänee itsekin harkita!

   1. Suosittelen tekemään edes lyhyen listan, joku saattaa kuitenkin kysyä sitä. Meillä luki kutsussa, että muita lahjatoiveita voi tiedustella meiltä eli annoimme lahjalistan tiedot pyydettäessä. Listallahan voi olla vaikka leffalippuja, lahjakortteja (ravintolaan, tapahtumiin) tai jotain vastaavia ei-niin-aineellisia lahjoja. Meillä paketteja toivat ystävät ja sisarukset. Ainoa yllärilahja oli keittiöpyyhkeet, jotka nekin tulivat rahalahjojen lisäksi. 🙂

 2. ThisLovelySeptember
  20.4.2014, 13:37

  Kiitos vinkistä! Meilläkin on kaapit täynnä kippoja ja kuppeja mutta juuri aterimet ovat vaan jotain Ikean-peruskauraa. Nämä ovat a) kivan näköiset ja b) niillä on osuva nimi.

  Sulhanen haluaisin vain pyytää avustusta häämatkaa varten lahjaksi, kun taas minä olen sitä mieltä että joku pieni listakin pitäisi olla ihan vaan sen takia koska kaikki ei halua antaa rahaa lahjaksi.

  1. Juuri tämä sama asia oli meillä eilen puheena, tehdäkö lahjalista niitä varten jotka eivät halua antaa rahaa ja tuovat joka tapauksessa jotain muuta, vai toivoa pelkästään rahaa ja ottaa yllärit vastaan.. vaikeaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *