Hääpaikan tuolit = Morsiolle harmaita hiuksia

haapaikan_tuolit_-_mennaan_vaan.jpg

Siinä ne ovat. Hääpaikan tuolit. Näitä sinisiä on noin 70 ja lisäksi löytyy kuulemma vihreitä ja ruskeita, että koko 120 saadaan täyteen. *Hengittää pussiin*. Olen tainnut mennä lupaamaan että mitään flippaamisia tai muita bridezilla-kohtauksia en tämän projektin aikana vedä, mutta nämä vetävät vähän sanattomaksi. Nämä siniset tosin eivät ole ihan kauheimmat, samat tuolit oransseina olisivat ihan next levelillä.

MIKÄ AVUKSI? Tuolihuput? Ehkä vähän liian jenkkihörhöä. Vuoratuolit? Kallista. Lainata tuolit jonkun työpaikalta tms? Tosi työlästä.

Miten te oleet hoitaneet tuolikriisit? Help needed big time!

Kommentit (13)
  1. Hei, etsin kuumeisesti opiskeluprojektini lavastukseen 30kpl oransseja muovituoleja. Mistään ei tunnu niitä nyt löytyvän, kun olisi tarve. Te, jotka olette käyneet juhlapaikoissa joissa on ollut oransseja muovituoleja, voisitteko lähettää ko. tilojen nimet ja sijainnit minulle sähköpostitse? Olisin todella kiitollinen avusta. t. Sari Paljakka sari.paljakka@aalto.fi

    1. Oh no! Itse en ole törmännyt, mutta onko muut? Toivottavasti löytyy!

  2. Meille on tulossa valkoiset tuolihuput, enkä todellakaan ole ajatellut niitä jenkkihömpötyksenä vaan sellaisena että saadaan yhtenäinen ilme tuoleille (meille kun tulee juhlapaikan tuolien lisäksi tuoleja vuokrattuna niin olisi tosi hassunnäköistä jos olisi erilaiset tuolit).

    1. Cool! Mistä olet tuolihuput hankkinut, oliko hintavaa? 🙂

      1. Tuolit ja huput tulevat täältä: http://www.musiikkimode.fi ja eivät kaada hääbudjettia 🙂 Eli ihan kohtuullisen hintaisia ovat.  

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *