Hääpaikka varattu!

Hellurei taas pienen tauon jälkeen! Lily teki alkuviikosta päivityksiä, minkä johdosta valitettavasti blogiin ei pariin päivään päässyt ollenkaan – pahoittelut tästä. Onneksi nyt taas keikutaan täällä langoilla ja vahvasti.

Päivän tärkeisiin aiheisiin: Juhlapaikka on varattu!

Kriteerimme juhlapaikalle olivat sijainti, hinta, mahdollisuus tuoda omat tarjoilut sekä toimiva tila yli 100 hengelle. Olen asunut lapsuuteni Suomenlinnassa, joten haaveissa on pitkään ollut Tenalji von Fersen hääpaikkana. Suomenlinna on kuitenkin hääjärjestelyjen kannalta kallis ja logistisesti hankala, joten päätimme etsiä muita vaihtoehtoja. Löysimme kuin löysimmekin huomattavasti edullisemman ja kaikki kriteerimme täyttävän paikan Kirkkonummelta! Häitämme tullaan siis viettämään täällä:

ljungheda_3_-_mennaan_vaan.jpg

Kuva täältä.

Ljungheda on Eliel Saarisen 1900-luvun alussa piirtämä talo, joka on Kirkkonummella toimivan ruotsinkielisen nuorisoyhdistyksen omistuksessa. Ljungedassa toimii aktiivisesti yksityinen päiväkoti sekä harrastelijateatteri. Poikaystävä on kotoisin Kirkkonummelta ja itsekin olen nyt vähän aikaa täällä päin asustellut, joten sijainti ei ollut aivan tuulesta temmattu.

Paikka on siitä vallan mainio, että Kirkkonummen juna-asemalle on juhlapaikalta noin 10 minuutin kävelymatka. Meille on tulossa vieraita sekä Turusta että Helsingistä, ja molempiin suuntiin on erinomaiset kulkuyhteydet. Myös Kirkkonummen vanha kirkko on aivan juna-aseman tuntumassa, joten siirtymät eivät tule olemaan pitkiä itse juhlapäivänä. Tässä säästetään ihmisten hermoja ja jaksamista sekä puhdasta riihikuivaa, kun ei tarvita erillisiä kuljetuksia!

Ljunghedaan mahtuu noin 120 henkeä mukavasti istumaan suureen saliin, jossa on valtavat ikkunat. Näihin ikkunoihin rakastuin heti kun taloon pääsimme! Alkusyksyn pehmeä valo saa varmasti salin näyttämään todella kauniilta.

ljungheda_2_-_mennaan_vaan.jpg

Musiikki-ihmisinä meille on myös tärkeää, että häissämme on runsaasti elävää musiikkia ja hääbändi on aivan ehdoton juttu. Tämän vuoksi olin todella iloinen, kun selvisi, että Ljunghedassa on myös kunnollinen esiintymislava.

ljungheda_1_-_mennaan_vaan.jpg

 

Enää täytyy varmistaa, että saamme kirkon varattua hääpäivälle – ensi viikolla varauksen saa tehdä! Tästä se lähtee 🙂

Kommentit (10)
  1. Kiitos, niin mekin uskomme 🙂

  2. Kyllä näistä kommenteista tulee tarve päästä tuonne häihin ja mielellään huomenna. Hienolta näyttää!

    1. Ei siis kommenteista, vaan kuvista,

      1. Ihana kuulla, kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *