Hääpäivän asusteet – Sukkanauha

Sukkanauha - Mennään vaan

Pitkällisen hämmästelyn ja pohdinnan jälkeen ratkaisu hiuskoristeongelmaan löytyi ihanalta HazyLacelta (saa muuten tilattua täältä). En malttanut olla samalla tilaamatta tätä jumalaisen kaunista sukkanauhaa, joka on mitä sievintä pitsiä ja sifonkia. Ymmärsin tosin äskettäin, että jos joku keksii häissä sukkanauhanheiton järjestää, niin menetän tämän kaunokaisen! Toivottavasti se päätyy jonkun sellaisen käsiin, jonka tuleva morsian ymmärtää arvostaa käsin ommeltua pitsisukkanauhaa.

Hiuskoristetta en vielä paljasta, jotta vierailla olisi edes jotain yllätyksiä jäljellä. Täällä pyörii armoton hääjärjestelyhässäkkä ja Sulhio meinaa jo repiä hiukset päästään. Omat stressitasot vaihtelevat, juuri nyt olo että kyllätämätästä.

Iloista keskiviikkoa ystäväiset!

Kommentit (3)
 1. Ihan kohta mennään! Eiks sulla ollut lauantaina H-hetki? Mulla perjantaina. Mulla on rakkaushormonit ottaneet vallan ja olen ihan sekaisin XD Pakkasin eilen hädissäni laukkua, koska en ehdi myöhemmin ja huomasin pakanneeni alusvaatteita ja sipsiä, mutten mitään järkevää. Siinä vaiheessa, kun aloin haistella hääpukuani, sulho käski rauhoittua ja mennä nukkumaan XD

  1. No joo! Aika sekapäistä täälläkin rupee olemaan, muistan jatkuvasti jotain, jonka seuraavaks unohdan. Yritän ajatella, et enää ei oo mitään sellasta mikä pilais juhlat, nää on enää vaan plussaa 😀

   Ihanaa hääpäivää teille ja haistele sitä hääpukua rauhassa, kerran sitä vaan!

   1. Kamat heitettiy hotellille ja nyt töissä. En onneksi unohtanut mitään vakavaa kotiin. mitä hulho ei huomenna voisi tuoda. Huomasin äsken tuoijottavani ruutua ihmetellen miksei se päivity. En ollut painanut nappia.

    Hyvää hääpäivää sullekkin ja onnea 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *