Hääpuku Tallinnasta?

tallinn_estonia.jpg

Saimme siskoni kanssa äidiltämme joululahjaksi tyttöjen hemmotteluviikonlopun Tallinnassa ja ensi viikonloppuna nyt tämä matka koittaa! Äiti on varannut meille saunallisen sviitin yöpaikaksi ja illaksi menemme balettiin. Sunnuntaina rentoudumme kauneushoitolassa, jossa meitä odottaa puolentoistatunnin kuumakivihieronnat. Lienee turhaa sanoa, että odotan tätä irtiottoa todella kovasti.

Lauantaina meillä on iltapäivä aikaa kierrellä kaupungilla ja tarkoitus olisi tarkastaa Tallinnan hääpukuvalikoimaa. Olen lukenut nettipalstoilta, että aika moni suomalaismorsian on käynyt hakemassa hääpukunsa Tallinnan puolelta. Hinnat ovat ilmeisesti huomattavasti edullisemmat niissä liikkeissä, joissa valmistetaan omia mallistoja. Merkkipuvut ovat luonnollisesti melkein samoissa hinnoissa kuin Suomessakin.

Olen lukenut, että monilla on hyviä kokemuksia Anna-Bella nimisestä liikkeestä. Naimisiin.infon keskustelupalstoilla (esimerkiksi täällä) useampikin morsian on kertonut kokemuksiaan ja Anna-Bellasta on ollut selkeästi parhaat kokemukset. Ajattelimme myös ehkä pyörähtää Salo Centerissä, joka on kuulemma edullinen, mutta hieman varastomainen liike (nettisivu kyllä näyttää aivan hirveältä). Mitään luksusfiilistä ei siis täällä ilmeisesti ole tarjolla. Kuitenkin pukujen laadun on sanottu olevan samaa tasoa kuin Anna-Bellassakin. Mikäli aikaa ja jaksamista riittää, ajattelimme poiketa mahdollisesti myös Pärl ja Tigasmo -liikkeissä. 

Auttakaa morsianta mäessä – onko vinkkejä, kokemuksia tai ajatuksia?

Kommentit (9)
 1. Mä kävin hakemassa naimakoltun Tallinnasta syksyllä 2012, ihan tositosi pienestä putiikista, oisko ollut Gonsiorin varrella. Kustansi alle 300€ boleroineen, ja Suomessa pienennettiin vielä 90€ arvosta kun tuli vähän paino alas siinä vuoden aikana ennen häitä.

  En vois olla tyytyväisempi! Puku on kaunis ja siististi tehty, mutta samoihin aikoihin naimisiin menneen kaverin pukuun verratessa esim. vyötäröllä on vähemmän kangasta jolloin halutessaan olis kyllä tarvinnut korsetin alle. Mä menin ihan au naturelina siellä alla, ja hyvin toimi.

  Tätä kokemusta jos vertaa siihen mun ainoaan bridezilla-momenttiin, niin hyvin meni. Mullahan oli tosiaan varauksessa yhdestä kotimaisesta kunnon boutique-liikkeestä kotimaisen suunnittelijan uniikkipuku, jota myyjän mukaan oli käytetty vain näytöspukuna. Hinta melkein 1500€, toki pitsiä ja kotimaista käsityötä ja olisin ilolla maksanutkin – JOS mulle vaan olisi kerrottu, että paitsi että puku on ollut näytöspukuna, se päällä on myös ihan oikeasti menty naimisiin.

  Hehahe sattumalta bongasin puvun yhdestä blogista edeltävänä iltana kun piti seuraavana päivänä piti mennä hakemaan puku kotiin. Jäi kaupat tekemättä. Eikä mulle olis kuin tarvinnut kertoa, että puku on käytetty. Mutta kun tietoisesti jätettiin kertomatta, niin.. joo kiitti ei.

  1. Täytyy siis tiirailla myös pikkuputiikkien perään, jos sellaisia sattuu näköpiiriin! Tosi kurja kuulla, että tuolla tavalla yritetty tahallaan johtaa harhaan.. Minua ei ainakaan haittaisi ollenkaan ostaa käytettyä pukua, jossa joku on jo mennyt naimisiin, mutta siitä olisi kiva tietää.

 2. Kaisa J - Pitsiä & Minttua
  3.2.2014, 11:27

  Tyttöjen hemmotteluviikonloppu kuulostaa niin mahtavalta! Tallinna on ihana kaupunki. Nauttikaahan irtiotosta ja toivottavasti löytyy ihania pukujakin 🙂

  1. Kiitos, me otetaan ilo irti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *