Häätilpehööriä à la IKEA

Muutimme uuteen kotiin pari viikkoa sitten (jee!) ja kävin tänään ikeassa hakemassa pari sisustuksesta uupunutta juttua. Samalla tepastelin luonnollisesti koko kaupan läpi, koska niin vaan kuuluu ikeassa tehdä. Ja mitä sieltä löytyikään! Muistan kyllä, että jossain vaiheessa taisi blogeissakin olla puhetta siitä, että ikea on ottanut erillisen paperikauppaosaston valikoimiinsa, mutta ainakin minä olin autuaasti unohtanut tämän.

Paperiosastolla oli kaikenlaista kivaa härpäkettä, joka olisi hyvin käyttökelpoista häitä ja hääaskarteluita ajatellen, jos vaan värimaailmat natsaavat. Osa tavaroista oli omaan makuuni vähän turhan noh, ikeamaista, mutta suurin osa oli raikasta ja hauskaa.

Viime aikoina häissä supersuosioon nousseita pompomeita oli ikeassa kolmea väriä, pinkkiä, harmaata ja valkoista. En ole vielä kauheasti tutustunut ulkomaisten nettikauppojen pompomien hintoihin, mutta ikean versiot eivät mielestäni kyllä olleet mitenkään erityisen halpoja. Pienemmät kustansivat 3,99/kpl ja isot 9,99/kpl.

pompom_koriste_-_mennaan_vaan_0.jpg

pompom_koriste_2_-mennaan_vaan.jpg

Sen sijaan koristeteipit ja silkkipaperit olivat mielestäni hyvinkin kohtuuhintaisia ja aika hauskan näköisiäkin! Meille tulee varmaan vähän hillitympää tyyliä esimerkiksi hääkutsuihin, mutta jos on räiskyvä tyyli, niin koristeteipeillä saa aika pienellä vaivalla askarreltua kivoja yksityiskohtia. Erityisesti huomio toiselle kaasolleni, joka on superinnokas koristeteippiaskartelija! Ikean teipit maksoivat 4,99/4 rll ja silkkipaperit 2,49/16kpl.

kuvioteippi_-_mennaan_vaan.jpgsilkkipaperi_-_mennaan_vaan.jpg

Bongasin myös tuollaisen, klipsialustan (tai mikä sen nimi nyt onkaan), joka voisi toimia kivasti häissä esim boolipöydän menun esittelemiseen tai miksei myös buffet-pöydässä. Tai vaikka pöydissä näyttämässä pöytänumeroita! Tarjolla oli myös kaikkia paketointitarvikkeita naruista ja papereista tuollaisiin lahjapaketteihin. Aika kätsiä!

klipsialusta_-_mennaan_vaan.jpglahjarasiato.jpg

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, kyllä tämä marraskuun harmaus kohta loppuu!

Kaikki kuvat IKEA.

Kommentit (2)
  1. Hauskoja ideoita olet löytänyt! Itse aina juoksen IKEAssa pää kolmantena jalkana, joten en ole koskaan edes huomannut, että siellä myydään tuollaistakin kamaa 🙂 Täytyy tsekkailla seuraavaksi kun IKEAan suunnataan.

    1. Kaikenlaista härpätintä sieltä ikeasta löytyy kun pitää silmät auki 😀 (vaikka se tosin monesti johtaa myös heräteostoksiin…)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *