Häävalssin musiikki

Olemme löytäneet erittäin vahvan ehdokkaan häävalssiksi! Jeeee! Isäni aloitti muutama vuosi sitten kilpatanssin harrastamisen, ja on siinä nykyään jo aika hyvä. Sain sitten idean, että olisi ihanaa jos voisimme tanssia häissämme hitaan valssin häävalssina ja isäni voisi meille tämän kohtuu haastavan tanssin opettaa. Ongelmaksi muodostui häävalssikappale, sillä melkein kaikki perinteiset suomalaiset valssit ovat liian nopeita hitaaksi valssiksi ja jotenkin tuntui, että kaikki muut mihin törmäsimme olivat jotenkin masentavia (aina lauletaan menetetystä rakkaudesta) tai muuten vaan kökköjä.

Kunnes sitten keksin googlailla, että mitä biisejä maailmalla on käytetty Tanssii tähtien kanssa -ohjelmissa hitaan valssin musiikkina. Löysin muutamankin eri videon, jossa musiikkina oli käytetty kappaletta What the world needs now (is love!!). Onko parempaa sanomaa häävalssille? No ei minunkaan mielestäni. Biisi on 60-luvulta ja sen alkuperäinen esittäjä on Jackie de Shannon. Todella ihanan tulkinnan on tehnyt Dionne Warwick:

Oletteko te ajatelleet tanssia perinteisen valssin vai jonkun muun häätanssin? Mitä musiikkeja olette valinneet?

Kommentit (5)
  1. Ooh, se on kyllä ihana! Ja ihanat hääkuvat teillä <3 *huoh*

  2. Meille tulee häätanssia, Samae Koskista. Tykätään siitä hirveästi. Kerran sitten satuttiin tanssimaan sitä ja – eihän sitä voi tanssia! Lasketaanko sellanen yhdessä kallistelu puolelta toiselle ala-asteelta tutussa limudiskoasennossa häätanssiksi? Muutenkin jotenkin koko tanssi ahdistaa meitä. Olla siinä muiden silmien alla.. olemmeko ainoita laatuaan??

    1. Tietty lasketaan! Sinä päivänä kaikki toisiinsa nojailu on vaan ihanan romanttista ja kaikkia liikuttavaa 🙂 Itse olen ollut joskus (keikalla) häissä, joissa häätanssina oli My Way ja se vedettiin ainakin ihan nojailutyyliin. Limudisco siis kunniaan! Mutta eihän omissa häissään pidä tehdä mitään mikä tuntuu ahdistavalta tai kurjalta. Toisaalta, hääpäivänä voi olla eri fiilis kuin normi päivänä – mene ja tiedä..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *