Häiden koristelut – viirit kiinnostelee

Viirit - Mennään vaan.jpg

Olen saanut viime hetken päähänpinttymän viireistä. PAKKO SAADA. Kävimme keskiviikkona katsomassa tilaa uudelleen ja sain pari päivää sitten äärimmäisen loistavan ajatuksen siitä, kuinka tilassa pitäisi ehdottomasti olla viirejä. Internetin ihmeellisestä maailmasta viirejä saa tilattua kyllä, mutta meillä rupeaa hiukan aikataulu tulemaan vastaan. Kysynkin teiltä:

Eihän kellään olisi iloisia viirejä myynnissä? Kankaisia ja pastellisävyissä mielellään metsästetään.

Aurinkoista sunnuntaita ystäväiset!

muoti trendit oma-elama sisustus
Kommentit (3)
  1. Nopeiten saat varmasti itse tekemällä, niin kuin Mindeka kirjoittikin. Itse kuitenkin käyttäisin kestävämpää ja halvempaa puuvillanauhaa. Liima nimittäin tuppaa näkymään satiininauhassa rumina läntteinä, vaikka käyttäisikin vaikkapa kangasliimaa perus erikeeperin sijaan. Uskon, että saat viirit valmiiksi, jos vain ryhdyt heti toimeen ja saat vaikka sulhasen kaveriksi. 🙂

  2. Hei Aleksin veljen häissä oli viirejä, muistaakseni kaksi pitkää ”nauhaa”, jotka Allun äiti oli ommellut sinne. Värit ei kyllä taida olla ihan sitä mitä etsit: niissä pääväreinä keltainen ja valkoinen, mukana vähän violettia. mutta jos kiinnostaa niin olis tarjolla!

    Terkuin Katri

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *