Häiden to do -lista lyhenee

Venezuela - Mennään vaan.jpg

Kuva ei liity mitenkään aiheeseen, mutta muistuttaa minua zen-olotilasta, johon tuolla Venezuelalaisella hiekkasärkällä pääsin.

Häihin on nyt kaksi viikkoa ja kaksi päivää! Woppiduu.Viimeinen viikko on ollut niin kiireinen, että olen suorittanut hääjuttuja vasemmalla kädellä kaiken muun (lue: työ) ohella. Tässä on se erinomainen puoli, että päätöksenteko nopeutuu ja tehostuu huomattavasti kun on vaan pakko. Ai, ei ole vielä bingoa suunniteltu – jätetään pois. Mitenkäs sukkanauha – klik klik, tämä on hyvä, tilataan.

Aion noudattaa seuraavat pari viikkoa tätä samaa toimintamallia, vaikka kiire lauantain jälkeen hieman rauhoittuukin. Ajattelin olla ottamatta (ainakin teorian tasolla) liikaa painetta näistä viime viikkojen puuhista, sillä moni asioista on sellaisia, joita kaikki vieraat eivät lopulta edes huomaan. Ja mikä tärkeintä, mitä vähemmän itse on viime hetkellä stressaillut pikkujutuista, sitä vähemmän näiden juttujen pieleen meneminen itse häissä harmittaa. Koska aina jotain unohtuu, menee mönkään, hajoaa, katoaa tai muuten vain jää tekemättä, joten pyrin nyt jo etukäteen päästämään irti rakkaista detaljeistani, jotta niiden puuttuminen/katoaminen tai muu katastrofoituminen ei aiheuta itkupotkuraivareita hääpäivänä.

Rauhaisaa ja lungia torstaita ystäväiset!

suhteet oma-elama hyva-olo
Kommentit (11)
 1. tuulialiisa
  30.8.2014, 09:23

  Jos luotat, niin voisin suunnitella bingon! Kerro vaan budjetti ja värit. 🙂

  1. Uiui, oot ihana! Laitan sulle viestiä 🙂

 2. Jesh, oot asian ytimessä! Ton saman kun muistat vielä hääpäivänäkin, niin ei oo mitään hätää.

  Mä oon yleensä tosi kova stressaamaan, mutta hääpäivänä olin aivan rauhallinen. Tottakai ilmassa oli kutkuttavaa jännitystä, mutta normaalisti esim. kesken meikkauksen holtittomasti vuotamaan alkanut tulipunainen silmä olisi saattanut aiheuttaa kiukkua, mutta hääpäivänä ei. Suurin osa vastoinkäymisistä vainja ainoastaan nauratti ja hyvä niin. Mokatkin on vaan osa hyviä muistoja, kun ne otti vastaan rennolla otteella. 🙂

  1. Mahtava asenne! Tohon mäkin pyrin – toteutus jää nähtäväksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *