Hei, nimeni on Elina

blogi_1_1.jpg

Kun aikanaan aloitin blogiurani, mieleeni ei tullut että saattaisin haluta jatkaa bloggailua myös häiden jälkeen. Noh, näin kävi, ja nimimerkki ”Morsio” ei sattuneesta syystä oikein tunnu enää sopivalta. Haluan kuitenkin jatkaa tätä samaa Mennään vaan! -blogia. Koen että mennään vaan on oikein hyvä elämänohje muissakin asioissa, esimerkiksi jos joku pyytää vaikka jätskille. Näin olleen Mennään vaan! jatkuu ja arkistot säilyvät.

Nimimerkin vaihto sen sijaan ei ole täällä Lilyssä suoraan mahdollista, vaan perustin nyt uuden nimimerkin (moi, mun nimi on Elina!) ja jatkan nyt sen takana vieraskirjoittajana täällä samassa blogissa. Jos siis tässä alkuvaiheessa näkyy jotain sekoiluja ja kahta eri nimimerkkiä, niin johtuu vain minun puutteellisista teknisistä taidoistani. 

Tulen myös tekemään pienen kevätsiivouksen tuolla tägien puolella ja jatkossa blogikirjoitukset tulevat sijoittumaan vain muutaman tägin alle.Blogi elää arjessa mukana, joten vielä on vaikea sanoa, mitä kaikkea täällä höpötellään. Todennäköisesti vähän kaikkea sisustuksesta ruokaan ja vaatteista musiikkiin lifestyle-blogien hengessä.

Jos tulee kysymyksiä, ajatuksia, ideoita, tai haluat vain sanoa hei niin otan lämmöllä vastaan! meilitse, kommentteihin – you name it.

Jutustellaan jatkossakin! 

Kommentit (3)
    1. Elina - Mennään vaan
      9.6.2015, 18:09

      Ihania olette!:*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *