Hello there

Hellurei uudet ja vanhat ystävät ja tervetuloa hääblogini pariin! Olen jo pitkään pyöritellyt mielessä ajatusta blogin perustamisesta, mutta aihepiirin rajaaminen on aina tuntunut hieman hankalalta. Nyt kun sattui niin onnekkaasti, että armas poikaystäväni mennä kosaisi (!!!) ja häät ovat tulossa, päätin jakaa ajatuksiani ja hääsuunnitelmia teidän kanssanne tämän blogin muodossa.

Voisin toki aloittaa kertomalla ensin hiukan itsestäni. Olen 25-vuotias,  reilu vuosi sitten opiskelu-urakan päättänyt naisenalku, jonka arkipäivät kuluvat tätänykyä tiukasti toimisto-olosuhteissa, vaikka pää välillä huiteleekin pilvissä. Lörpötteleväinen ja pulppuava luonteenlaatuni saattaa parhaimillaan olla mitä viehättävintä seuraa, mutta kolikon toisella puolella olen raivostuttava nipo ja takakireilijä (tämä tehtäköön selväksi heti alkuunsa, ettette hämmenny sitten myöhemmin).

 

girl_with_a_hat_-_mennaan_vaan.jpg

 

Nautin suunnattomasti pienestä luksuksesta arjen keskellä, kuten tuoreista kukista maljakossa, puhtaista lakanoista ja kauniista petauksesta, ihanan tuoksuisista kosmetiikkatuotteista ja ylellisistä materiaaleista. Teen jatkuvasti parannuksia elämäntavoissani, milloin ruokailun, liikunnan tai shoppailun saralla, mutta yleensä olen aivan liian mukavuudenhaluinen pitämään tiukat päätökseni kovin pitkiä aikoja. Tähän olen luonnollisesti taas päättänyt tehdä muutoksen.

 

jalat_-_mennaan_vaan.jpg

 

Viime vuosina olen poikaystäväni siivellä opetellut purjehtimaan, ja siitä on tullut yhteinen rakas harrastus. Tai no, toisille se on elämäntapa ja toisille harrastus. Saaristo ja meri ovatkin purjehduksen myötä tulleet minulle yhä tärkeämmiksi elementeiksi. Muiden kiireiden ohella olen edelleen pyrkinyt edes jotenkuten ylläpitämään musiikkiharrastusta, ja yritän edelleen viikottain käydä orkesteriharjoituksissa.

 

purjehdus_-_mennaan_vaan.jpg

 

Tulen blogissani pääasiassa jutustelemaan häävalmisteluihin liittyvistä asioista, mutta rönsyilevän tyylini vuoksi joukkoon eksyy varmasti asiaa myös siitä vierestä. Ideoita ja ajatuksia otetaan mielellän vastaan ja toivonkin, että kommenttiboksiin kertyy viestejä! Minua voi seurata myös Pinterestin puolella, josta löydyn nimimerkillä ”Morsio”.

Tervetuloa mukaan ja iloista alkanutta viikkoa kaikille!

Morsio

Kuvat täältä.

Kommentit (2)
  1. Jee, hyvä Morsio! Tsemppiä häävalmisteluun ja blogin pitoon. Kiva seurailla pitsipohdintaa täälläkin. 🙂

    -Tuuli

  2. Mlle Laurel
    14.8.2013, 07:14

    Voi miten kivaa!! En malta odottaa, että saadaan lukea lisää kauniita ja oivaltavia postauksiasi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *