Ikuinen hääkimppu – yes or no?

koruhaakimppu_-_mennaan_vaan.jpg

Uusi supertrendi häämaailmassa tuntuu olevan ikuinen hääkimppu, joka ei suinkaan ole se ylösalaisin kuivatettu ruusupuska, vaan alunperinkin ikuisista materiaaleista, kuten koruista, kivistä, kankaasta tai vaikka höyhenistä valmistettu. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Nykyään myös ”tekokukat” eli yleensä silkkikukat ovat niin hienoja, että eron oikeisiin kukkiin näkee vain läheltä. Tämä avaa luonnollisesti ihan eri ulottuvuudet esimerkiksi värimaailman ja saatavuuden osalta. Itse olisin esimerkiksi kovasti halunnut hääkimppuuni pioneita, mutta syyskuussa vain ei pioneita oikein saa ja jos sattuu saamaan, on hinta todella suolainen. Silkkisiä pioneita sen sijaan saisi ympäri vuoden..

silkkikukka_haakimppu_-_mennaan_vaan.jpg

Kontrollifriikille ikikimppu on tietysti aivan mahtava asia, sillä kimpun voi tilata hyvissä ajoin etukäteen, ja jos se ei ole mieluisa, voi homman vielä tehdä uusiksi. Samaa ei voi sanoa samana aamuna noudetusta tuorekukkakimpusta! Moni on myös innostunut askartelemaan kimppunsa itse jonkin itselle tärkeän tai häiden teeman mukaisen aihepiirin ympärille. Olen nähnyt esimerkiksi paljon simpukoista ja kankaasta tehtyjä kimppuja. Itse pohdin, että voisikohan hääkimpun kukat virkata. Miksikäs ei?

kankainen_haakimppu_-_mennaan_vaan.jpg

Itse olen aina tykännyt todella kovasti leikkokukista ja äitini ja tuleva anoppini ovat molemmat todella kovia viherpeukaloita, joten minä varmaan lopulta käännyn kuitenkin tuorekukkien puoleen. Ikikimpun valikoimat ja mahdollisuudet ovat kuitenkin kutkuttavan laajat!

Mitenkäs te? Oletteko modernisti ikikimpun vai perinteisempien leikkokukkien kannalla?

Kuvat täältä ja täältä.

 

Kommentit (8)
  1. Täällä pohditaan kans pitäisikö tilata ulkomailta tekokukista tehty kimppu. Me ollaan menossa hääjuhlasta sitten Kolille pariksi päiväksi ja ollaan mietitty, että siellä otettaisiin vielä potretteja upeissa maisemissa. Sillä perusteella tekokukat ainakin säilyisivät ja ne saataisiin mukaan kuviin.. Pelottaa vaan, että kimppu ei näytäkään aidolta ja tulee vaan paha mieli 😀

  2. Mä tein itse, siinä on erilaisista kankaista tehtyjä kukkamaisia installaatioita, sulkia, askartelutimangeja ja mitä nyt sattu nurkista löytymään.

    Ihan vaan koska jenkkiperinteen mukaan rakkaus säilyy sitä pidempään, mitä pidempään hääkimppu säilyy. Eli ikuisesti sitten meikäläisten tapauksessa.. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *